Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa238

test negatywny plamka n ausg

Polecane posty

Gość ewa238

-!Witam serdecznie ostatnia miesiaczka 6 luty przedwczoraj usg czarna plamka która niewiadomo czym jest bo lekarz niejest pewny czy ciaza czy coa innego cztery testy negatywne bobo-test dodatkowo testy zrobione co pare dni ostatni wczoraj czyli 18.03 czyli 14 dni od spodziewanej miesiaczki, w lutym antybiotyki 3 razy i tydzień przerwy brałam rok cilest az do przedwczoraj czy testy wiarygodne?niewiem co to za plamka czy to moze byc miesniak czy cos innego dodam iz ostatni okres w lutym 6 tego miałam dośc długi i skrzepowaty i silny, teraz 7 marcamego jena brunatna plamka z nitkami i koniec

Gość Ewo my nic nie pomożemy
Myślę, że trzeba zdać się na lekarza. Jeśli ten lekarz, u którego byłaś na usg ma jakiś pomysł co i jak, to zdaj się na niego. Jeśli nie, poszukaj innego, bo myślę, że nie jest tak jak być powinno. Co do ciąży, szkoda, że nie zrobiłaś Beta HCG zamiast aż 4 testów, niemniej i tak myślę, ze testy po takim czasie dają wynik wiarygodny, szczególnie, jeśli na usg cokolwiek widać i miałby być to pęcherzyk ciążowy. Trzymam kciuki za szybkie wyjaśnienie sprawy i dojscie do zdrowia.

Gość Ewo my nic nie pomożemy
Jeszcze raz przeczytałam Twoją wypowiedź. Zazwyczaj jest tak, że testy wychodzą pozytywne nim cokolwiek widać na usg. Może jednak dla 110% pewności zrób w poniedziałek Betę i będzie jasne, czy jest to ciąża, czy coś innego. Antybiotyki, a przede wszystkim choroby mogą przesuwać owulację i rozregulowywać cykl. Pozdrawiam

Gość ewa238
dziewczyny dziękuje ale te testy wszystkie wychodziły negatywnie !!!! ani bladej małej na oznaczeniu t tylko mocno rózowe na samym c niewiem dostaje do głowy , to usg tez było dziwne 10 min stwierdził tak jak myslałem ciąży niema a potem zauważył tą czarna plamkę i mówi ze niewie czy to ciaża i mam odstawic tabletki a mam pytanie czy 5,3mm juz by test wykrył ciąze ???? a co by mogło to byc jeszcze oprocz ciązy?

Gość OnaKrk
Witam was kobiety, mam pytanie, ostatnio wspolzyłam z moim chlopakiem, był to moj pierwszy raz (bylam dziewica), Po pieszczotach poprostu wlozył go, za drugim posunieciem przebił mi błone, bylo troszke krwi, bylo bez bólu, i odrazu wyciagnol. Wiem ze nie doszedł, bylo tylko troszke jego sluzu, i stad moje pytanie, ile jest % szans ze bede w ciazy?

Gość mądre pytanie, mądra odpowiedź
masz 23,89%, że zaszłaś w ciążę

Gość OnaKrk
a mogl byc to moj śluz? wusmie jak go wlozyyl to wiadom oze kobieta ma mokro z podniecenia i to mogl byc moj sluz, a jestesmy pewni z partnerem ze on nie doszedl

Witam. Mam również pytanie, dot. czarnej plamki na USG, byłam pierwszy raz u ginekologa, mam nieregularną miesiączkę a w dodatku ostatnia była tylko plamieniem, doktor zrobiła mi usg i była widoczna czarna plamka w kształcie jakby kółka w lewym jajniku. Doktor powiedziala, że jeżeli za 2 tygodnie nie będę miała miesiączki to możliwa jest ciąża. Nie mam pojęcia co oznacza w końcu ta plamka? zarodek? Proszę o odpowiedź-pozdrawiam.

Gość jkgvyctyjbk
powiedzcie ze sobie zartujecie? Jezu pierwszy raz i sie nie zabespieczyc? Oczywiscie ze mozesz byc w ciazy...czytaj o takuich rzeczach jak plyn preejakulacyjny ktory moze zawierac plemniki....w glowie mi sie nie miesci ze dziewczyny jestescie takie nieodpowiedzialne...a ci wasi chlopcy? matko...zenada. Plamka w jajniku moze byc to cialko zolte po owulacji i rzeczywisci emoze oznaczac ciaze, moze tez to byc oechezyk ktory lada dzien peknie. Nie wiem co z tymi lekarzami ze nie tlumacza takich rzeczy:// A na 4 testy po 10zl szkoda kasy bo moga sie mylic... BetaHCG jest to badanie z krwi i daje 100% pewnosci czy ciaza jest czy jej nie ma.