Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona:(

jestem zawiedziona szczeniaczkiem uczniaczkiem

Polecane posty

naczytałam się w internecie jaka to wspaniała zabawka ten szczeniaczek uczniaczek fp, parę tyg. temu czytałam topik jaki to on nie jest super więc kupiłam swojemu małemu a on nawet spojrzeć na niego nie chce. no i cholera 150 zł w błoto......z resztą garnuszek na klocuszek też porażka....ech dałam się skusić

Gość u nas garnuszek też niewypał
za to szczeniaczek uczniaczek to już był hit

a ile ma Twoje dziecko? moja dostała szczeniaczka i garnuszek na roczek, garnuszkiem jeszcze się bawiła, ale szczeniaczkiem dopiero ok 2 lat.

Gość Ja właśnie te parę dni temu
Najwidoczniej dziecko jeszcze do niego nie dorosło. CZęsto się zdarza, ze kupujemy dzieciom zabawki na wyrost, bo są juz dla nas taakie mądre, a okazuje się, ze np garnuszkiem mozna na długo zająć czas dwulatkowi. Schowaj zabawkę na parę miesięcy i zobaczysz, ze w końcu zacznie się nią interesować.

Gość Ja właśnie te parę dni temu
Aha i nie warto zwalać winy na przereklamowanie firmowych zabawek, to samo jest z np klockami drewnianymi, lalkami, wózkami itd.

synek ma 17 miesięcy. garnuszkiem się bawi czasem dłuższą chwilę ale szczeniaczkiem wcale. chyba faktycznie schowam go na później...

wiem że firma nic winna nie jest, tak samo by my się nie spodobały jakby były no name. dzięki wam wszystkim za wypowiedzi

Gość praktyczna mamuśka
Dlatego mój 15 - mczny synek ma dosłownie 3 zabawki kaczkę do pchania wózek na sznurku do ciągania jednego pluszaka do przytulania i kilka samochodzików Tonka piłka wiaderko do piasku za to UWIELBIA bawic się przedmiotami domowego użytku, pudełkami, pustymi butelkami z nakrętką, ostatnio jego pasją jest zakręcanie i odkręcanie wszystkiego co suię da odkręca puste butelki po wodzie mineralnej, tubki po paście do zębów, bawui się pudeleczkiem po margarynie, pilotem do TV miesza w kubku z wodą, "gotuje", przesypuje platki kukurydziane z miseczki do kubeczka jest dzięki temu dośc sprawny manualnie, umie sam zjeśc danonka łyżeczką

Gość i kto to mowi....
na pozniej??? a po co??? lepiej sprzedaj na allegro bo gwarantuje ci ze pozniej starsze dziecko nawet na ten szczeniaczkowy badziew nie spojrzy:O

mój młody ma 21 miesięcy i szczeniaczek już wygląda jak by przynajmniej troje dzieci się na nim wychowało ;) nosi go po domu, włącza sobie melodyjki tuli się do niego , jak miał 17 miesięcy to włączał tylko serduszko i tyle go interesowało teraz szczeniaczka maltretuje do bólu :D dostał na roczek, wtedy kompletnie go nie interesował.

będę robiła podchody co jakiś czas. mój syn też lubi wszędzie zajrzeć dlatego myślałam że zajmą go szczeniaczkiem. na allegro szkoda go sprzedawać bo ceny i tak nie odzyskam był rozpakowany, najwyżej komuś go podaruje jak za pół roku syn będzie go dalej olewał.

Gość sprzedaj na allegro
ja tak robie. Zwraca mi sie w 80-90 procentach :)

Gość ninono
u nas garnuszek strzal w 10 ale szczeniaczka mial w rekach ze trzxy razy a psy uwielbia wiec sie dziwie,wieksze zainterseowanie zwykla maskotka psem maly ma 2 lata wiec jask widzisz nie ma reguly kazzde dziecko inne

Gość ja dostałam teraz garnuszek
mam nadzieje ze sie sprawdzi.....ale tez chowam na później bo maly ma 7 miesiecy i teraz dostał i co najwyzej umie wziasc klocka do buzi :)

Gość A MOJA
1,5 roczna córcia ma szczeniaczka uczniaczka i bardzo lubi się nim bawić. No cóż każde dziecko jest inne, dlatego nie wszystkie zabawki muszą mu się podobać...

To zależy od dziecka a nie od zabawki..widocznie jemu nie przypadła do gustu :D w czym problem? sprzedaj na allegro i po kłopocie.