Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anżella

Prawdopodobieństwo zajścia w ciąże po jednym razie?

Polecane posty

Gość anżella

Biorę tabletki anty, czy istnieje realne zagrożenie ciążą jeśli facet nie skończy we mnie ? czy może niech skończy ,ale w prezerwatywie? Wiem, że jestem dorosła i powinnam się z konsekwencjami liczyć ,ale ja z tym facetem nie mogę być w ciąży, to by był koniec świata, a wiem ,że prędzej czy później do tego dojdzie, pragnę go całym sercem i ciałem :(

Gość ja chyba też cię wyśmieję
to po jaką cholerę bierzesz tabletki? Nie wiesz do czego one służą?

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
Jeśli bierzesz tabletki antykoncepcyjne i bierzesz je regularnie oraz nie zachodzą żadne sytuacje, które mogą obniżyć ich skuteczność (napisane w ulotce) to szanse na ciąże są praktycznie zerowe. Jeśli do tego dodasz prezerwatywę lub wytrysk poza pochwą to nie ma szans na ciążę :)

Gość anżella
to po jaką cholerę bierzesz tabletki? Nie wiesz do czego one służą? wiem, ale nic nie daje 100% pewności... oprócz szklanki wody.. kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk, pomijając choroby weneryczne, co by dało większe bezpieczeństwo? gumka czy wytrysk poza pochwą ??

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
Według mnie gumka :)

wytrysk poza pochwą to mniej skuteczna metoda niż gumka bo preejukat który ma nawilżyć nasieniowody wydzielający się przed wytryskiem może zawierać plemniki. najlepiej to by było łączyć te 3 metody (tabletki, gumka, kończenie poza pochwą) wtedy szansa na zajście jest naprawdę bardzo nikła.

Gość hortexx
"najlepiej to by było łączyć te 3 metody (tabletki, gumka, kończenie poza pochwą) wtedy szansa na zajście jest naprawdę bardzo nikła." tylko facet cię weźmie za idiotkę i straci ochotę :D a wtedy już masz 100% pewności ;)

Gość czarnammamba
Levv a Ty nie na imprezie? :P

Gość nieuwierzyłabym
bez przesady biore tabsy od 3 lat i Mój zawsze kończy we mnie i póki co mamą nie jestem :P

Gość czarnammamba
a czemuż to tak?

nieuwierzyłabym -> bo tabletki są dobrą metodą ale widać autorka chce się jeszcze lepiej zabezpieczyć ;) czarnammamba -> kasy zazwyczaj się nie ma jak się jest bezrobotnym :P

Gość czarnammamba
taki młody facet i nie może pracy znależć?

czarnammamba -> nie mogę bo prawie co 5 osoba w moim powiecie nie ma pracy i nieraz jest 100 osób na jedno - dwa miejsca.

Gość anżella
możecie nie offtopować ???

Gość hhhkkiijjj
Wybacz, ale po co w takim razie idziesz z nim do lozka jesli wiesz ze nie potrafilabys z tym facetem byc? Ciaza moze sie zawsze zdazyc. Co prawda przy tabletkach i prezerwarywie szanse sa bardzo baaardzo niskie, ale ja bym sugerowala po prostu nie sypiac z facetami z ktorymi nic CIe nie laczy. Troche szacunku do samej siebie. pozdrawiam

Gość anżella
chciałabym żeby coś nas łączyło, jednak mam przeczucie ,że nie jest ze mną szczery i chodzi mu tylko o tą jedną noc..

Gość hhhkkiijjj
tabletki i prezerwatywa powiny wystarczyc, ale zastanow sie czy warto, wykorzysta CIe i zlamie CI serce :(

Gość anżella
wiem, ale chcę spróbować.. może się mylę i będzie inaczej???

Gość anżella
jednak gdzieś z tyłu głowy ta kobieca intuicja mi podpowiada ,że teraz tylko się zgrywa, a w razie wpadki by wyszło jaki jest naprawdę i kim dla niego nigdy nie miałam być..

Gość hhhkkiijjj
coz, nadzieja umiera ostatnia. Powodzenia w takim razie zycze. Ale jesli moge dac Ci rade, niech sobie poczeka troche, wtedy bedziesz wiedziala na ile mu zalezy