Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robertcbb

Świadomość to nie mózg.

Polecane posty

Gość robertcbb

Mózg jest kwantowym odbiornikiem duchowej świadomości. Teoria dualizmu interakcyjnego John Carew Eccles'a, oraz kwantowa teoria świadomości Orch-OR Rogera Penrose i Stuarta Hameroffa - są prawdziwe. Neuronalna transmisja synaptyczna w mózgu - nie tworzy świadomości ani naszych myśli. Przeczytajcie ten artykuł i poznajcie prawdę: http://radioamator.elektroda.eu/swiadomosc.html lub wpiszcie w wyszukiwarkę: świadomość to nie mózg

Czytalam to kiedys.Bardzo dobre.juz dawno dawno temu sie zastanawialam czy jesli ja czegos nie obserwuje to to istnieje. Jak bardzo duzo i jednoczesnie malo wiemy o wszechswiecie...

ponad mózgiem czyli cielesną postacią odbicia cząsteczkowego:) dokładnie w duszy :P

Gość eeco
pi erdol sie lemnigu poruszasz temat o ktorym nie mozesz miec pojecia ciało = kostium = świadomość cokolwiek dzieje się po śmierci nie ma nic wspólnego z życiem na powierzchni pamiętasz chwile przed swoimi narodzinami? oświecenie jest złudzeniem doinformuj sie

o jeny jakie zaraz teksty leca...:/ niech sie pierdoli albo i nie pierdoli-niewazne, dobrze by bylo skomentowac tresc postu, a nie zaraz o pierdoleniu...kultura to bzdura

Gość gfnfnghfnftnhrntn
za to eeco ma pojecie o wszystkim!!

Gość eeco
kruca własnie przeczytalem kilka słow i mnie oswiecilo nie moge chyba popisze sie na damskim forum LUDZIE PEPSI SMAKUJE JAK COLA

Gość eeco
WAL SIĘ NA R YJ nie umiesz nawet czytać ze zrozumieniem gf os tam moje fundamenty opieraja sie na pokornej niewiedzy stad drwie z osob oswieconych ahah zycie i smierc o k urwa juz widze jak ktos mi to objasni nauka na pewno mi w tym pomoze hahaha

Gość eeco
eee a moze pojdziemy na cmentarz i wykopiemy jakies zwloki z grobu spytamy sie jak tam jest czy istnieje pieklo hahahahahah LEMINGI

Gość yjtjyuymtyumyutmyum
przeciez to tylko hipoteza, teoria, fajny temat do dyskusji, a nie do wyzywania. a poza tym eeco? skoro ty uwazasz ze wiesz jak jest naprawde, to zaprzeczasz samemu sobie. No i jak juz zaczales bluzki to i ja sobie ulze:P Ale z ciebie zalosny pajac i kutafon...buahahaha

Gość eeco
spłoniesz w piekle kur wa nie daruje mam chody u lucyfera bo fizyka kwantowa nie jest mi obca i już rozumiem o co chodzi z 2+2=5

Gość eeco
temat faktycznie za jebisty jak myslicie czemu trawa jest zielona a księżyc okrągły? no dawajcie swoje hipotezy rozwinmy dyskusje

Gość eeco
nudzi mi sie to powtarzanie, ale jeszcze raz szydze z tego bo POTRAFIE SIE PRZYZNAC ZE NIE WIEM

Gość kokokokkokok
bardzo ciekawe, daje do myslenia.

Gość buhahahahahahah
znalazl sie oswiecony

Gość eeco
eee no to co ktoś odpowie mi na moje pytanie? Jest tu jakaś inteligentna kobieta?> hahahaha

Gość eeco
k urwa taki fajny temat a nikt nie ma nic fajnego do powiedzenia

Gość rthrthhyhyh
o ta trawe ci chodzi?? jest zielona bo ma w sobie barwnik chlorofil ktory jest wlasnie zielony. A jest zielony bo pochlania fale ktore sa innych kolorow niz zielony. A czemu tak jest? nie wiemy i znow jestesmy w punkcie wyjscia...Czyli powrot do kwantow, ewentualnie do POKORNEJ NIEWIEDZY

Gość eeco
ah jakze zrecznie uniknales odpowiedzi chyba niechcący coś przeoczyłeś w moim pytaniu teorie mają to do siebie że ulegają zmianie

Gość eeco
ale nie przejmuj się gdzie chłop nie może tam google pomoże

Gość życiowa prawda
nie doczytalam do konca, ale poczatek mocno skojarzyl mi sie z filmem, chyba z "kiedy zatrzymała się Ziemia" czy coś takiego...

Gość elooo
a skad wiadomo czy prawda

Gość aga312
ciekawe, polecam