Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka !!!!!

wiodę poukładne życię,ale każdy chyba ma marzenia,by być trochę nie możliwym :)

Polecane posty

Gość nikt....
widzicie, chodzi o to, że jest tu na tym forum miejsce, gdzie mona poświntuszyć , ja tam nie wchodzę bo wolę realny seks a tu jeśli idzie o całą waszą trójkę spotkało mnie rozczarowanie. Ania skromnisia co na dwa baty nie pójdzie, nieszczęsny filar pozujący na młodziaka co nie lubi trójkątów i jak cię mogę largo co usiłuje ratować sytuację. Cała trójka - masakra. A co skłoniło mnie do zajrzenia tu- MARZENIA , te naprawdę fascynujące a nie FIZJOLOGICZNA WYMIANA PŁYNÓW którą tu nieudolnie próbujecie uskuteczniać. Idxcie na erotyczny... Już wam nie będę przeszkadzać bo zasypiam , ale wkurzają mnie tacy ludzie jak wy ogólnie. Jesteście jak ekshibicjoniści wyskakujący zza krzaka Żal..

Gość Anka !!!!!
nie chcę być próżna,ale znam swoją wartość i zapewniam,że nie jestem jakąś zakompleksioną starą rurą,tylko kobietą która wie czego chce.Mam zasady i się ich trzymam.a to,że zrobiłam dziś to co zrobiłam,a mianowicie zwierzyłam się ze swoich cichych pragnień,nie zmieni niczego,jedynie miło spędzę czas i wymienię się dreszczykiem podniecenia ;)

Gość Anka !!!!!
tak dla jaj debilko :D

Gość Anka !!!!!
buuu chłopaki i cały nam nastrój popsuli :) Zmykamy spać,odezwę się jutro :)

Gość largo
Anka ignoruj te komentarze dla mnie jestes piekna i wartosciowa kobietą która wie czego chce. A ja chcę zawiazac ci oczy i wziąść Cie mocno od tyłu ;)

Gość nikt....
mnie osobiście zawiodłaś- ani podniecenia, ani dreszczyku i ciągle podkreślasz, że nie jesteś stara. Ok, jestes młodą pięknością a Ci dwaj to Adonisi tylko IDZCIE Z TYM NA EROTYCZNY by ktoś nie wdepnął w to gówno jak ja

Gość Anka !!!!!
skoro jest to dla Ciebie aż tak żenujący temat,to wyjdź proszę i zobacz czy na erotycznym Cię nie było.

Gość nikt....
largo- i tym sposobem pozostaje Ci zawiązać oczy filarowi i wziąć od tyłu- a i jemu się spodoba bo to już nie trójkąt;-)

Gość nikt....
Aniu ale ja CI właśnie cały czas tłumaczę, że na erotyczny NIE wchodzę a do Ciebie nijak to nie dociera że to Wy macie tam się znalexć:-)

Gość Anka !!!!!
nikt...złośliwa jesteś,tym sposobem dowartościowujesz swoje małe,kruche ego ?

Gość Anka !!!!!
jeśli życzysz sobie wątku w którym się wykażesz i opowiesz o swoich marzenia,to proponuję założyć nowy temat i nie krytykować wszystkich którzy myślą inaczej od Ciebie :)

Gość largo
Anka nie czytaj postów "nikt" widocznie dawno czegoś nie czuła w sobie i tyle:)

Gość nikt....
ojtam ojtam- chłopaki po prostu nie ogarnęli a mnie wesoło było wyobrazić sobie te scenki ( zwłaszcza jak largo filara z zawiązanymi oczyma posuwa od tyłu). A Ty się Aniu nie obrażaj, erotyzm to nic złego- ale od tego jest erotyczny. Jak ktoś się decyduje rozprawiac o tym na uczuciowym musi liczyć się z tym , że trafi na cięte riposty:-) Śpij dobrze, zrób to dziś sama ze sobą, dobry wibrator w tym wypadku lepszy od dwóch nędznych kochanków:-) Pozdrawiam ja i moje nędzne ego;-)

Gość Anka !!!!!
jasne :) nie ma co largo :) kolorowych snów :)

Gość Anka !!!!!
ktoś się podszywa pod mój nick,mało profesjonalne :/

Gość largo
Dziękuje Anka:)

Gość Anka !!!!!
chyba jednak trafiłam na czyjeś małe i nędzne ego,skoro podszywa się w tak poniżający sposób po czyjś nick :D

Gość largo
pode mnie własnie też się ktos podszył

Gość Anka !!!!!
życzę byś zainwestowała w mózg,bo widać w Tobie duże braki.Podszywaj się do rana i wypisuj co sobie tylko życzysz,ale chyba przez to młodsza i mądrzejsza nie będziesz ? nie reaguję od teraz.Chłopaki to co będzie pod tym nickiem napisane,to w każdym razie nie moje wpisy.żegnam zakompleksionych i do usłyszenia chłopaki następnym razem :):*

Gość largo
Pozdro dla Anki