Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninono

wakacje z dzieckiem

Polecane posty

Gość ninono

jestem mama dwuletniego chlopca,pierwszy raz w tym roku jedziemy na wakacje letnie (chorwacja) moze moglby to byc temat gdzie doswiadczone mamy moglyby poradzic co zabrac na co uwazac co jest niepotrzebne... jedziemy samochodem mieszkamy w domu nie w hotelu,jakies rady?

Gość ninono
rozumiem ,ze moj temat nie bedzie mial wziecia;)

Gość ninino
kurcze poradzcie:(jak znam siebie nabiore tone niepotrzebnych rzeczy:(

Gość bachory przeszkadzają ludziom
na wakacjach :o i w miejscach publicznych. Nie masz gdzie zostawić?

Gość a niby dlaczego ma zostawiać
z kimś dziecko. Tworzą rodzinę, więc urlop chcą spędzić wspólnie. ja nie wyobrażam sobie żebym miała pojechać na wakacje bez dzieci skoro dłuższy urlop mam tylko raz w roku. Dzieciom też się coś należy. Moja córka miała niespełna 2 latka jak pojechaliśmy na wakacje do Turcji a rok później na Rodos. Nikomu nie przeszkadzała a my spędziliśmy miło i rodzinnie czas.

Gość CCCCCYGANKA
bylam raz z 2 latkiem nad morzem i powiedzialam że NIGDY więcej!!!Wszyscy tzn mąż i znajomi byli wypoczeci tylko ja zdychalam:( Pojechalam dopiero jak skończył 4 lata. Ale jesli jedziesz to napewno weź leki jeśli jakies bierze na stałe,oprócz tego coś przeciwbólowego i gorączkowego.Wziełam też allertek czy coś w tym stylu jakby go coś ugryzlo.Oprócz tego lekarka przepisała mi augmentin gdyby coś się działo a ja NAPRAWDĘ nie mogłabym znaleźć lekarza.Nic się nie przydało na szczęśćie::::) ale tak cały czas dawał w dupe że ja nie mogę:( koszmar....

Gość ninino
tak sie sklada ,ze nie mam go gdzie zostawic,zreszta nie wiem dlaczego mialby zostac w domu :o i moze Ty masz bachora bo ja mam dziecko i niewyobrazam sobie wakacji bez niego,jesli bede chciala odpoczac od rodziny zrobie to w innym terminie np w spa dziekuje wlasnie myslalam o lekach na goraczke,biegunke fenistil itd nie wiem jak ze sprzetem plazowym lepiej wziac stad czy tam kupic? oczywiscie kosmetyki do opalania i po

Gość CCCCCYGANKA
No kosmetyki weź ze sobą gdzie tam będziesz goniła i szukała.Weź też wodę którą pije przynajmniej na pierwsze dni bo jak od razu dostanie wszystko inne to może mieć sensacje żołądkowe.Rzeczy na plażę wziełam ze sobą ale drugi raz już kupowałam na miejscu bo miał wielką frajdę jak miał to co tam było i sam wybierał:) koniecznie weź jego przytulanki czy co tam ma i bez czego nie zasnie:)

Gość ninino
dziekuje za cenne rady ,o wodzie i napojach nie pomyslalam a wlasnie to wazne,zeby mial swoj smak;) a moze sa mamy ktore byly w chorwacji z dziecmi i doradza cos jeszcze? to moje pierwsze dziecko i pierwsze zagraniczne wakacje i naprawde nie wiem co jest wazne a co nie

Gość gość
Do Zatora jeździmy do Energylandii a od niedawna nocujemy w Western Camp - https://westerncamp.pl/. Bardzo wygodny ośrodek w ciekawym designie, bo nawiązują w całości do czasów kowbojów i indian, także dzieciom się zwłaszcza taka stylizacja podoba. Brakowało takiego dużego miejsca noclegowego w Zatorze, bo jednak zawsze tu są tłumy które ściągają do parku rozrywki.