Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodyczożerna

jak przestac jesc słodycze

Polecane posty

Gość też mi się udało schudnąć
Ooooo widzę, że nie tylko ja korzystałam z hipnozy an odchudzanie dzięki której udało mi się przestać jeść słodycze :) TO naprawdę skuteczny sposób - ja co prawda byłam na spotkaniu z hipnoterapeutom i płaciłam za to 400złotych ale moja koleżanka rzuciła słodycze i schudła własnie dzięki takim nagraniom hipnozy tak więc one też są skuteczne i nie ma się co obawiać. Naprawdę WARTO - życie wygląda inaczej LEPIEJ :)

Gość gość
a co innego można jeść żeby przestać jeść słodycze?

Gość gość
Mi bardzo pomógł ekstrakt z roślinki gurmar od bokabotanica. Zioło ajurwedyjskie, które blokuje słodki smak w kubkach smakowych. Po 2 miesiącach nie jadłam już prawie w ogóle słodyczy bo nie smakowały jak dawniej.... ;) Dla mnie cudo!

Gość MARYSIA

Niedawno uzależniłam się od bułek słodkich, jadłam praktycznie codziennie bułki z serem. Były bardzo dobre, ale kiedy nie mogłam dopiąć ...enki z przed niecałego roku to zobaczyłam ile przytyłam... Od jakiegoś czasu ściągnęłam troche nastawienie do odchudzania z profilu z facebooka NIEBRZUSZEK, nie sotsuje teraz żadnej diety a czuje się lepiej. Na efekty jeszcze poczekam, ale super motywujący chłopak, który schudł sam bardzo dużo bez diety..