Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyuibnm

DO INFORMATYKÓW LUB OSÓB ZNAJĄCYCH SIĘ!!!

Polecane posty

Gość tyuibnm

Mam problem z neostradą. Otóż przez 1,5 roku była zainstalowana na kompie stacjonarnym. Ale od jakiegoś czasu nie chce w ogóle połączyć neta. System to XP, świeżo reinstalowany. Kiedy podłączam neo do laptopa, też z systemem XP, to śmiga ładnie. Ma ktoś pomysły co jej jest???Bo ja już z siebie wychodzę :/ Nie jest to wina łącza, bo na lapku działa ładnie i bez problemów.

Gość tyuibnm
tak, wszystko jest zainstalowane

Gość lkhfdrty
zadzwoń na infolinie neostardy mnie tam pomogli

Gość lkhfdrty
dodam, że siedzą tam informatycy

Gość tyuibnm
ale ja juz tam dzwonilam i kazali jeszcze raz zainstalowac. zrobilam to i dalej nie laczy.

Gość myszakota
za zadzwon znowu i powiedz ze nie laczy, napewno Ci pomogą

Gość tyuibnm
ale w czym pomoga?skoro na łaczu jest wszystko ok!bo na drugim chodzi dobrze

Gość lkhfdrty
ja też sie na tym totalnie nie znam, ale jak dzwoniłam to krok po kroczku mówili mi co mam sprawdzić odczywtywałam im wartości z jakiś testowych stron i wyłapali gdzie leży problem nie chcesz, to nie dzwoń, ale nie wiem dlaczego oczekujesz, że na kaffe ktoś ci pomoże, skoro może fachowiec.. lub znajdź jakieś informatyczne forum i tam sie pytaj

Gość tyuibnm
a mialas taki sam problem???????

Gość lkhfdrty
nie wiem czy ten sam, ale objawy podobne neo nie działało ale ja ci nie powiem co i jak, bo to było ze dwa lata temu, jak mi komp siadł i nowo musiałam instalować

Gość tyuibnm
mi komp nie siadł tylko neo przestała łaczyc,. dlatego zrobilam reinstalke i zainstalowalam neo od poczatku. i dalej nie laczy. ale na laptopie chodzi bez zarzutu

Gość może to wina komputera
A dokładniej karty sieciowej.

Gość tyuibnm
zapewne komputera, dlatgo nie widze powodu dzwonic do TP. bpo jezeli dziala na laptopie to nie jest wina TP a kompa własnie

a moze zmienilo Ci sie haslo i dlatego nie chce sie laczyc, ja tak kiedys mialm i musialam zadzwonic pod infolinie i nowe haslo musialam wpisac

Gość tyuibnm
hmmm...a gdzie i jak sprawdzic ta karte sieciowa?modem podpinam pod USB, myslalam ze to wina USB ale pendrive odczytuje prawidlowo

Gość tyuibnm
inn-cos tam hasło mi sie nie zmienilo bo nie moglabym zainstalowacv jej na lapku a moglam.

a co Ci szkodzi zdzwonic do nich ?? przeciez ze stacjonarnego nic nie placisz... poza tym jak ktos ma Ci pomoc na odleglosc jak nikt nie widzi Twojego kompa. Ja jak mialam jakikolwiek problem to dzwonilam do nich i mi pomagali. Wpisywalam nowe haslo, logowalam sie od nowa i dzialalo. Ale widze z Ty jestes madrzejsza od wszystkich, wiec po co te pytania ? 🖐️

Gość tyuibnm
inn cos tam dzwonilam do nich i kazali jeszcze raz zainstalowac neo!!!czytac ze zrozumieniem a jak nie wnosisz nic do tematu to sie nie wypowiadaj!I "fachowcy" z TP tez nie beda widzieli mojego kompa!wiec jaka roznica czy pisze tutaj czy do nich dzwonie po kilka razy?????!!!!!!

Gość tyuibnm
po co format skoro był cały system reinstalowany???

ale oni widza czy od Ciebie jest wysylany sygnal a my nie widzimy. poza tym instalujc ponownie jeszcze raz neostrade wpisujesz to stare haslo a nie zmieniasz go na nowe, milam neostrade 4 lata i kilka razy zrobilo mi sie tak jak Ty tutaj opisujesz, skoro zadzwonilam i pomogli nie widze powodu zeby z Toba bylo inczej.

daje rade - zadzwoń i zaproś jakiegoś informatyka do domu, jutro wpadnie i ci pomoże. bo tak na odległość to sorry bejb - ale nie da rady pomagać

Gość cvdfvbftgrbrba
Nie chcesz to nie dzwoń, twoja sprawa, ale nie licz na to, że ktoś z kafe zdalnie naprawi ci komputer. A jak oni ci powiedzą, że sygnał jest normalnie wysyłany, to jutro zadzwoń do jakiegoś pogotowia komputerowego i niech ktoś przyjedzie i naprawi ci kompa. Pewnie przyczyną jest jakaś straszna pierdoła i taki informatyk nie powinien wziąć więcej niż 50zł. I te hasła posprawdzaj.

Gość tyuibnm
jak haslo moze byc zle i NIE byc sygnalu skoro na drugim komputerze dziala???Wkurwiona jestem i nie bede zadnego pogotowia wzywala, chyba tylko gdy sie skalecze rozwalajac ten zlom kurwa!

Gość cvdfvbftgrbrba
buahahahaha to nie wzywaj, łaski nikomu nie robisz:D To ty nie masz internetu, my mamy:) Powodzenia:P

Gość tyuibnm
jakbys nie zauwazyl/a to mam neta. bo z kosmosu raczej nie pisze, prawda?!

Gość lkhfdrty
mi ci z infolini pomogli, pomimo, że problem miałam ja w kompie a nie oni z neośką

Gość tyuibnm
modem Fast800, a kabel był dołączony do zestawu, J11.