Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielkieemdlosccic

Poaczatek ciazy-mam wrazenie nie nie wytrzymam

Polecane posty

Gość wielkieemdlosccic

jest mi nieodbrze 24 godziny na dobe. To co czuje w ustach, w przelyku na zaoladku, tego nie da sie opisac. Nie wiem jak mam sobie pomoc. Nie wymiotuje duzo, bo do 4 razy na dobe, ale mdlosci mam non stop

Gość anavana
Do 12 tygodnia powinno wszystko minąć. Po prostu musisz przez to przejść. Większość kobiet jest w podobnej sytuacji.

mnie na szczęście omineły wszelkie nieprzyjemności związane z początkiem ciąży ale słyszałam że podobno herbatka imbirowa pomaga:)

U mnie najgorsze były przejazdy.Jak musiałam jechać do pracy czy z pracy to po 2-3 razy wysiadałam z tramwaju bo bym w nim zwymiotowała:( przy czym do pracy miałam pół godziny tramwajem.A bywało i tak że ostatnie trzy przystanki szłam na pieszo bo taka byłam zmęczona tymi mdłościami że wolałam się przejść troche na świeżym powietrzu niż dalej jechać i sie męczyć.

miałam tak do 16 tygodnia, sama nie wymiotowałam ale wiecznie coś śmierdziało, że dostawałam kołek w gardle.Moja dieta to płatki z mlekiem i dużo soczystych owoców.A każde spjrzenie na mięso.. szkoda gadać :O

kilka razy jak z mężem byłam na zakupach zapędziłam się na stoisko z mięsem i szynkami i to był błąd, bo trzymałam wszystko w garści i biegiem musiałam opuścić sklep aby nie zachlapać ewentualnie podłogi ;d

Gość przestań się obżerać.
to ci przejdzie

Gość mama sama w domu...
ja miałam do końca 5 miesiąca. masakra

Gość Bella ....
mnie trzymalo do 23 tygodnia !!! Wymiotowalam 1-2 razy dziennie i zdarzalo sie ze czasami caly dzien trzymalo. Bralam Torecan ... pomagal ...

wytrzymasz, musisz przez to przejsc :) ja tez nie mialam za pieknie, niestety... ja ledwo otworzylam oczy rano i odrazu do kibla :( wymiotowalam czasem nawet 10razy dziennie :( slyszalam, ze jak odrazu po przebudzeniu sie zje banana to troche pomaga, ja sama wyprobowalam i poskutkowalo. Moze sprobuj :)