Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvvvvvvvvvbchp

czy jest sens zebym ja w oole robila prawko z moim charakt

Polecane posty

Gość cvvvvvvvvvbchp

z moim charakterem?Zapisalam sie na kurs wyjezdzilam wszytsko i wykupilam dodatkowo 10 godzin jest masakra..PRzepsy znam technicznie zautem sobie radzę,ale coraz czesciej widze ze jest to wbrew mojej naturze.Ja nie potrafie sie skupic pelno mysli przelatuje mi przez glowe..jadac patrze sobie na pieska albo na fajna kiecke dziewczyny na przystanku .Wiem ze to idiotyczne ale nie potrafie tego opanowac wiem co robie zle znam przepisy.Ale zawsze to sama kolejne jazdy i zero poprawy.Robie takie rzeczy ze gdy nie instruktor stracilabym zycie z 10 razy...:O

Gość cvvvvvvvvvbchp
mysle ze tak albo wiade pod tira

Gość marcin84w
lepiej nie wyjezdzaj na ulicę bo komuś coś się stanie

No kierowca przede wszystkim powinien być skoncentrowany na jeździe więc może faktycznie zastanów się nad sensem prawka?

Gość jo_asia:)
ja też się wszędzie gapię będąc za kierownicą:P piszę sms'y :( przejechane ponad 200 tys km :D jeden rów i jedna stłuczka ;) nie wiem czy to dużo czy mało:) pomyśl że bez prawka jesteś "niepełnosprawny technicznie" :O

Gość cvvvvvvvvvbchp
zdarza mi sie np wjeżdżając na warunkowej zielonej strzałce nie spojrzeć na tych co jadą bo mają zielone...Albo nie spojrzec na pieszych..Zdarza mi sie-to bardzo czesto...zmianiac pas ruchu tak spotanicznie i nagle ze nie spojrze w lusterko:O:O

Z takim rozkojarzeniem to ty pewnie nie zdasz egzaminu i nie dostaniesz prawa jazdy :P

Gość doyoulikeatbaret
autorko tematu, lepiej wypierdalaj do garów a nie za kierownice.. nie ma nic gorszego niz glupia baba za kierownica

Gość paullla
odezwał sie inteligentny chuj

Gość wszystkiego po trochu
Jeśli chcesz żyć i być w jednym kawałku, odpuść sobie, zanim zrobisz krzywdę sobie albo kogoś zabijesz. To żadna ujma znać swoje ograniczenia.

Ale bez prawka ciężko o pracę...prawko to prestiż. Sama jak chodziłam na prawko i jeździłam "L" nie mogłam się skupić i ciągle miałam chęć się poddać. Ale dobrze że tego nie zrobiłam bo zdałam za pierwszym a dzisiaj śmigam sobie oglądając się za każdym ciasteczkiem i za każdym fajnym samochodem;) pisanie sms ów to norma podczas jazdy;) także nie panikuj a bez prawka w 21 wieku to trochę "wiocha":P

Gość lalalala76876
kobiety mogą robić kilka rzeczy naraz :P