Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinazpieknego wrocka

Dziwna sytuacja- czy ja przesadzam?

Polecane posty

Gość paulinazpieknego wrocka

Słuchajcie, mój kolega z którym się spotykałam, opowiedział mi historię z której wynikało,ze ma okropnie upierdliwą koleżankę co mu się narzuca itd a on nie wie co z tym zrobić, aby jej nie zrobić przykrości.Myslałam, że to prawda ale niedawno okazało się,że nie do końca.Na NK ona nawklejała sporo intymnych zdjęć z nim ( w objęciach itp), on się z nią umawia na kawy itp, pomogł jej w znalezieniu pracy itp.Poczułam sie dziwnie oszukana,bo jeśli on tak mówił o niej, to przecież i mnie może obgadać. Powiedziałam mu o tym, a on na mnie wybuchnął, ze to nieprawda i coś sobie uroiłam. Nie odzywamy się do siebie. Ja się zastanawiam czy nie za ostro postąpiłam, weźcie mi doradźcie..

Gość a teraz jeszcze raz, powoli
i jaśniej :o 💤

Gość keee?
nic nie rozumiem ;/

Gość goemtry
kup sobie czerwone auto

Gość nataliazlesznaiokolicy
ak to nie rozumiecie? Facet do Pauliny obgadywał inną, ktora wg jego słów mu się narzucała. Prawda okazała się inna- ponieważ laska była jego dobrą kolezanką. Paulina poczuła się dziwnie, poniewaz uznała,ze za chwilę ona sama może zostac obrobiona za plecami. Paulina wg mnie masz słuszne odczucia.

Gość cvdfvbftgrbrba
Ja tam od razu zrozumiałam o co autorce chodzi, wy chyba jakieś problemy z czytaniem macie. A co do sytuacji, to ja bym olała tego pana. Skoro obgaduje koleżankę, to jaką masz pewnośc, że nie obgaduje tez ciebie? A to, że się obraził tylko świadczy przeciwko niemu.