Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majaa33lata

Podrozuje po swiecie z moim partnerem ,moja kolezanka nazwala nasze zycie pustym

Polecane posty

Gość majaa33lata

bo nie mamy dziecka...Stwierdzila, ze za kilka lat obudzimy sie z placem w dupie i zatesknimy za rodzina. Mamy po 33 lata, nie zarabiamy kokosow ale po 2 latach zbierania( bez wielkich wyrzeczen) stac nas na wycieczke np po ameryce poludniowej ..oczywiscie mamy tez wlasne mieszkanie, samochod

Gość chwalisz się czy żalisz?
:o 😴

Gość majaa33lata
czym niby sie chwale?

Gość abercombie
Daruj sobie takie znajomosci- skoro ma tak zajebiste zycie?? Niech sie nim zajmie a od was odwali , kolezanka zazdrosci :D

Gość majaa33lata
nie mam az tak super, aby gdzies pojechac musze zbierac ale ostatnio zaczelam sie zastanawiac czy moja kolezanka nie ma racji, tylko ja jestem bezdzietna wsrod moich kolezanek

Gość no ale co z tego?
to niech koleżanka zrobi sobie domowe przedszkole i bedzie miała pełne zycie potrzebne ci dzieci do szczescia? mi nie.

Gość taki tam jeden___
a chcesz (chcecie) miec dzieci, czy nie?

Gość majaa33lata
no wlasnie partner moj cos zaczyna przebakiwac a ja nie za bardzo:(

Gość majaa33lata
moj partner pewnie bedzie chcial miec dzieci a i znajoma mi mowi ze w koncu i tak facet nie wytrzyma i nasz zwiazek bedzie zagrozony moze miec racje bo moj facet lubi dzieci i chyba zaczyna powoli do tego dojrzewac

Gość zaraz naskocza na mnie femisni
stki,ale faktem jest, ze dziecko to wielka radosc. ja tez lubie podrowaz, zyc jak lubie, ale w przyszlosic na bank chce miec dziecko. takie zycie jest fajne do pewnego momentu, pozniej czegos brak.IMO

Gość taki tam jeden___
Ja mysle, ze jezeli chcecie dziecka to chyba juz na nie pora. Jeli jestescie w stanie byc szczesliwi tylko we dwojke, to nic zlego w tym nie ma. Szkoda, ze u Was sytuacja jest taka, ze tylko jedno jest do tego przekonane. W sumie mam podobnie, a jestesmy niewiele mlodsi - tuz po 30tce. I tez nie wiem co z tego wyjdzie i co robic. Tylko u nas do tej pory bardziej przeszkadzala chec wczesniejszego "ustawienia sie" w zyciu i chyba doszlismy do momentu, kiedy ciagle chce sie wiecej i wiecej. Boje sie, ze nei bedzie nigdy dobrego momentu, albo ze jak on nadejdzie to z przyczyn fizycznych o dziecko nei bedzie latwo. Tak czy siak, zycze powodzenia w podejmowaniu wlasciwych decyzji.

Gość jedenastka 11
jesli nie chcesz dziecka to Twoj wybor,zalezy czego parter oczekuje,a kolezanka zazdrosci i tyle:D