Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatyczka od piekła

teściowa źle wychowała syna-> mąz len , ignorant

Polecane posty

Gość zatyczka od piekła

zaczne od tego , ze wzielam sobie do domu faceta który nie dokońca okazał się taki jak byśmy my kobity sobie tego życzyly, no wieć jest juz po slubie mija pare kilka lat a On sie miga od roboty, jak by mu brakowalo podstawowych zasad wpojonyh prez matkę, teraz trzeba by bylo faceta wychować!!! poprosilam by sie wyprowadzil z domu na czas przemyślenia swojego postępowania. mam jeszcze sporą doze cierpliwości i biore go na przetrzymanie, daje mu rok bo go kocham , mysle ze jest to dobry cas na zastanowienie się z jego strony i zmianę oraz czas dla mnie na zastanowienie sie co wybiera. Wiem ze nas kocha, mamy tez dziecko.

Gość 22334455
a moze ty go żle sobie wychowałaś

Gość krowa bezmleczna
faceci nie myśla, faceci jak roboty , a moze przemyśli ale to ewenement byłby

nie jestem tego pewna, może też za bardzo dalam się wykorzystać, moze zbyt dobra, stracil prace, nie szuka , ja wychowuje dziecko, utrzymuje rodzine, on to olewa.

Gość Paulina z BUKOwna
Ja mam dokladnie ten sam problemi i powiem ci ze czekalam 2.5 roku zeby sie obudzil, bylam u psychologa z nim, na terapii i nic nie pomaga w najblizszym czasie skladam pozew o rozwod nie mamy dzieci a jak tak dalej zyci nie umiem i nie chce. Ponizej dobre pytanie zostalo postawione.... ja swojego na poczatku za bardzo DOBRZE traktowalam bylam za dobra - za bardzo go kochalam i to sie na mnie zemscilo