Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minus_cztery

wybór wozka - cena i rodzaj

Polecane posty

Gość Fisher Price są zaskakująco
"buahahah, Fishr price, a tamtym topiku porownujesz swoj badziewny wozek do Quinny Buzz...o nie moge czy ty jestes jakas uposledzona czy co? a moze nie widzials nigdy quinny buzza???? nie obrazaj innych posiadaczek tego znakomitego wozka " Nie ma to jak wieczorna rozmowa z trolem. :o A czy ja go porównuję? Naucz się czytać. Porównałam tylko wagę. Wyobraź sobie że użytkowałam wcześniej Buzza przy starszym dziecku więc się tak nie unoś. Przy drugim byłam starsza, mądrzejsza i nie wydawałam pieniędzy na głupoty. Buzz wcale nie jest taki praktyczny, ani och i ach, mimo że fajnie wygląda. Wygląd to nie wszystko. Miał swoje zalety, ale nie nie był pozbawiony wad. Teraz mam dużo dużo tańszy wózek i wcale się tym faktem nie podniecam, że tak powiem. Wózek ma przede wszystkim służyć, a nie być głównie po to by się z nim lansować po mieście. Przynajmniej ja z tego wyrosłam lata temu. 🖐️

Gość minus_cztery
ale i tak szczerze mowiac Billiana Gates2929, to wozek, ktory zaproponowalas jest zwyczajnie brzydki :)

"dla wiadomosci wszystkich idiotek pokroju Fisher price" Uważaj na słowa trolu i idź odrób lekcję na poniedziałek.

Gość minus_cztery
Fisher Price - naprawde polecasz tego AKJAXa? bo naprawde mi sie spodobal

Gość Billiana Gates2929
haha,takim idiotkom jak ty nie musi sie podobac:D kup sobie badziew ktory pokazala fisher:D:D:D tanie zmije,nie stac was i w tym problem:D:D:D:D biedota z mopsu i tyle:D:D:D:D

Gość Billiana Gates2929
fisher, psia kupo spierdalaj:D:D:D

Ja za wózek dałam 4000 zł i jestem bardzo zadowolona. Zeby zobaczyc jak sie prowadzi, to trzeba do sklepu pojechać najlepiej i powoozic, sprawdzic jakie ma funkcje itd. Gondola a wózek głęboki to to samo :) Pozdrawiam

Autorko, ja nie mam jakiegoś wielkiego porównania, bo miałam w życiu niewiele wózków, ani nikt mi go specjalnie nie polecał - po prostu poszłam na żywioł. Szukałam czegoś taniego i praktycznego, bo już wyrosłam z popisywania się firmowymi zdobyczami, więc kupiłam najprostszy i najmniej pstrokaty z tanich zwyczajnych funkcjonalnych wózków. Najlepiej obejrzyj sobie wszystkie oferty na Allegro z przedziału cenowego jaki cię interesuje i weź taki który najbardziej ci przypasuje. Przejdź się też po sklepach i zobacz wózki na żywo. Poszukaj opinii o różnych upatrzonych wózkach przez Google, na forach lub na Bangla. Ja na swój nie narzekam. Jak za takie małe pieniądze jest naprawdę spoko.

o boze,ale ja jestem popierdolona:O i tak pierdole i pierdole na kafe bez sensu:O nie czytajcie tego co pisze :O jestem poyebana i jem psie kupy:O

Wózek wózkowi nie jest rowny. Ja np jak patrzylam na te wozki z przerzucaną rączką w przod i tył, wqrzało mnie to ze ta rączka zawsze latał, nie byla stabilna, bo niestety taka konstrukcja. Dziecko jak jedzie w wozku tez powinno miec dobry amortyzator, by jezdzac po wertepach nie uderzało glowka o dno gondoli, bo to dla dziecka nie ejst zdrowe :) Duze wozki tez klopot w samochodach lub ciasnych sklepach. Wozek z innego materialu jak aluminium jest wozkiem ciezkim i skoro masz wynosic wozek na ktores pietro, to wspolczuje, bo to jednak masakra dla kobiety. Moj wozek wazy 9 kg a te wielkie takie z pąpowanymi tez kolami gdzies wyczytałam ze ok 21 kg waza. Sprawdz sobie najpierw w sklepach wozki np chicco, kosztuja 2,5 tys zł ale na allegro mozesz miec za cene 500 - 900 zł. Ja mialam chicco kiedys, dałam te 2,5 tys zł ale sprzedałam go razem z lozeczkiem za 500 zł, wiec poldarmo. Teraz mam wozek, ktorego w POlsce niestety nie ma.

Gość Już? Ulżyłaś sobie małolato?
:o Myślisz że cokolwiek osiągnęłaś zaczerniając mi ten kawałek zdania? :o Daruj sobie. Mogę pisać pod każdym.

Gość Już? Ulżyłaś sobie małolato?
jem kupe

Gość Ulżyłaś sobie małolato?
:o Myślisz że cokolwiek osiągnęłaś zaczerniając mi ten nick? A raczej kawałek zdania? :o Daruj sobie... Mogę pisać pod każdym innym. Współczuję ci frustracji. Widać, że jesteś bardzo nieszczęśliwą osobą która niczego w życiu nie osiągnęła, niczego nie ma i żyje fantazją opartą o to co zobaczy na Allegro. Żałosne. Doprawdy żałosne.

Gość hg ghgk
kup sobie mclarena. to jest spacerówka, jesli dziecko urodzi ci się wiosną, to nie potrzebujesz gondoli, ta spacerówka ma zagłówek dla noworodka i można jej uzywać od razu. potem tylko ściągasz zagłówek i masz fajną spacerówkę dla większego dziecka. mam i jest super - mankament to trochę zbyt mały bagażnik :)

Gość Ulżyłaś sobie małolato?
jestem dziffką..robie loda rumunskim alfonsom z zaropialałymi chuujami

Gość do hg ghgkJak czyta
jak czytam takie teksty, ze nie potrzeba gondoli tylko od razu spacerowka i w dodatku taka marna jak mclaren to mnie szlag trafia:O jasne, nie potrzeba spacerowki:O tylko za jakies 5 lat matka bedzie z dzieckiem po ortopedach latac zeby mu kregosłup naprawili:O

Gość Dawaj dawaj nie przestawaj!
:o

noworodka wozic spacerowka ( parasolką) jak ten maclaren? o moj boze, toz to trzeba na glowe upasc! zero amortyzacji,male plastikowe kolka trzesace wozkiem na kazdym wyboju!!! chyba oszalałas hg ghgk!!!!

Gość Dawaj dawaj nie przestawaj!
Można. Chyba jeszcze mało wadziłaś zaczerniona zacofana Billiano skoro aż taki w tobie wzbudza to niepokój. :o

Ja rodze na kwiecień i ani mi się rusz bez gondoli... spacerówka dla 50 cm dziecka - bardzo mądre. Ja jestem w stanie każdą sumke na wozek poswiecic, by dziecko mialo wygode, cieplo i komfort w podrozowaniu nim. Chce sie dziecko trzeba myslec o tym by mialo jak najlepiej a nie zalowac. NIgdy bym dziecka swojego tak samo nie wlozyła do uzywanego wozka. Czy ono przychodząc na świat nie zasługuje new one ??? Szok... ale jesli trzeba to trzeba i nie zalowac gondoli, bo zaraz tu napiszą, ze w koszyku na owoce nosić tez mozna, bo dlaczego nie, skoro ta metoda podrozowania jest najtansza.

Gość Niektore z was sa pokrecone
"Czy ono przychodząc na świat nie zasługuje new one ??? Szok... " A czy ono przychodzac na swiat nie zasluguje na normalna inteligentna matke ??? Szok... :o

Gość okolo tygodnia - dwoch...
mnie sie podoba polski bebe beni tylko ze jest drogi. produkuje go jedo pod inna nazwa.

Gość mega dobry wózek
Osobiscie z własnych bogatych wózkowych doświadczeń mogę polecić naviongtona galeona http://www.pierwszyusmiech.com.pl/product-pol-83-Wozek-Galeon-gondola-Adriatic.html . Trafiłam na ten wózek bardzo przypadkowo, w sumie myslałam o innym, ale ten ostatecznie wydał mi się najlepszy. Wózek ma super amortyzacje, jest mega bezpieczny a do tego fajnie zrobiony. Zgadzam sie ze dla noworodka gondola jest nezbedna, zwlaszcza ze chroni dziecko przed deszczem czy przed słoncem. Gondola w galeonie jest duza, dziecko sie miesci nawet w zimie, w kombinezonie i kocyku więc polecam.

Gość Zaprojektujwozek
Może ktoś chciałby wózek swoich marzeń? Wystarczy powiedzieć, jak ma wyglądać, co ma w sobie mieć, a my już się wszystkim zajmiemy. http://www.zaprojektujwozek.pl/ Tylko u nas projektowanie wózków.