Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AniPani

dresy, koksy i stare BMW...

Polecane posty

Gość AniPani

Witam, Jestem wstrząśnięta sytuacją która dzisiaj się przytrafiła mnie i mojemu chłopakowi. Mianowicie mój chłopak prowadził samochód a ja siedziałam obok jako pasażer. Wyjeżdżaliśmy z osiedlowej drogi na drogę szybkiego ruchu. Spokojnie czekaliśmy aż będzie wolne. Za nami jechał facet w czarnym BMW. Kiedy wyjechaliśmy zajechał nam drogę jechał wolno a kiedy skręciliśmy jechał za nami. Wyprzedził nas i zajechał nam drogę. Wysiadł z samochodu i zaczął krzyczeć jakieś przekleństwa. Włączyliśmy wsteczny a on wsiadł do auta i za nami... Byliśmy przerażeni bo nie mieliśmy pojęcia o co mu chodzi. Mój, który prowadził samochód porusza się na wózku inwalidzkim. Ma oznakowany samochód. Zatrzymaliśmy się na stacji, a ten typ również za nami tam przyjechał. Myśleliśmy, że odjedzie ale czekał...masakra. Mój chłopak był przerażony - ja wezwałam policję, że jesteśmy gonieni przez jakiegoś psychopatę. Facet w końcu wyszedł z samochodu na tej stacji i podszedł do nas (byli tam ludzie więc czuliśmy się bezpieczni). Podszedł i powiedział, że będzie czekał aż stąd wyjedziemy. Nie wiedzieliśmy o co mu chodzi... Mówię mu, że mój chłopak jest na wózku, że niech znajdzie równych sobie a on na to, że chuj go to obchodzi i, że będzie miał też niesprawne ręce. Policja przyjechała a koleś odjechał. Brak słów. Mój chłopak bardzo to przeżył...nie jestem w stanie jego bólu opisać. Mieliście podobne sytuacje? My nawet nie wiemy za co ten koleś nas zaczął gonić...

Gość gość
Kazdy wie , ze bmw to wiejskie wozidlo, dresy, lysole i inne tego typu. To standard. A odchyly u niektorych wlascicieli to standard. Smutne, ze trafiliscie na takich wlasnie.

Gość gość
Ee tam ja znam takiego jednego ale nic nie pisze bo nie chce przy nim to leszcz bmw z nie no może jakieś porachunki wiesz na stacji są kamery i nr rejestracyjne każdy by się bal zgłoś na policje albo ma coś na sumueniu

Gość gość
Nie zbyt ci wierze po za tym tam nam jak go zna to ma prze.j****e