Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komarzyca.

Jestem lesbijką? Czy bi?

Polecane posty

Gość komarzyca.

niedawno zdarzyła się następująca sytuacja: spałam u koleżanki i kupiłyśmy sobie 0,5 wódki żubr (nie polecam). miałyśmy to na 2. wypiłyśmy po pół flaszki i się przelizałyśmy + się obmacywałyśmy (dzisiaj to dla mnie jest trochę obrzydliwe..). od tamtej pory czasami wieczorem przed snem mam ochotę znowu do niej iść, ale tym razem bez osób trzecich (wtedy była nasza 3 koleżanka i to nagrała, ale kazałam jej usunąć) i znowu się z nią przelizać. ostatnio miałam tak wczoraj :/ czy jest ze mną coś nie tak i stałam się lesbijką? chyba nie.. nadal myślę o chłopakach itp. czy jestem teraz bi? dodam, że mam 14 lat. wiem, jestem za młoda na alkohol.

jesteś bi ;) i bardzo wcześnie zaczęłaś współżyć no ale cóż nie cofniesz tego że już straciłaś dziewictwo ;]

Gość komarzyca.
ale ja nie straciłam dziewictwa. xD

Gość komarzyca.
przelizanie czyli całowanie sie z języczkiem. xdd

a ja myślałem że chodziło o seks oralny :P no chyba że te macanki to była wzajemna masturbacja to wtedy też można powiedzieć że nie jesteś dziewicą :P a seks z kobietą nie obrzydza ciebie?

Gość komarzyca.
a ja wiem.. może i trochę..

to odpowiedz na pytanie o masturbacje czy o to że ciebie odpycha seks z kobietą? ;p

Gość fjak
korzystaj z okazji bo warto :)

Gość komarzyca.
hehe xD nie było wzajemnej masturbacji. ta odpowiedź jest do tego seksu z kobietą xd nie mam ochoty na seks z kobietą. po prostu mam ochotę się jeszcze raz z tą koleżanką przelizać, ale tylko z nią o_o

Gość sensual girl25
znowu głupia provo tego idioty Prawiczka

masz skłonności bi choć twoja orientacja jeszcze się kształtuje, a całowanie pewnie wywołało jakieś emocje które twój organizm chce jeszcze raz doznać i wie że całowanie z nią może je wywołać dlatego "ciągnie" ciebie tylko do niej ;)

Ja jak piję z kumplami, to nie tylko 0,5 to za mało i nawet kiedy dokupimy tyle ile nam potrzeba, to i tak nie czujemy potrzeby obciągnięcia sobie nawzajem. :O :P :P :P Z tego co czytam jesteś lezbą, bo do "bi" musiałabyś pozwolić jakiemuś facetowi popracować nad Tobą. :P "przelizanie" - "fajne" ;) słowo

Gość komarzyca.
warto wspomnieć że się nigdy nie całowałam z chłopakiem? :D

Gość komarzyca.
no to wspominam nie miałam jeszcze chłopaka. ani się z żadnym nie całowałam. i się tego nie wstydzę! :)

a czego niby masz się wstydzić? przecież jesteś jeszcze dzieckiem a nie osoba dojrzałą do związku :)

I proszę Nigdy nie całowała się z chłopakiem a zastanawia się czy jest biseksualna. ;) Tylko błagam nie pisz, że czekasz aż Ci tzytze urosną. :O

Gość Wujo Ujo
Komarzyca! W twoim wieku w sumie lepiej, ze liżesz się z koleżanką niż z kolegą. Praktycznie prawie każda dziewczyna czy kobieta ma pewne skłonności biseksualne. Nie jest to nic złego. Przynajmniej masz pewność, że nie będzie z tego... niechcianej ciązy. Zadzwoń do niej i zapytaj czy ona też wspomina miło tamten wieczór i jeśli tak - spróbuj się umówić na "powtórkę z rozrywki" minus wóda i ta trzecia. Jak już musisz coś "na śmiałość" polecam winko nusujące typu szampan marki Michel z Biedronki - kosztuje niecałe 5 zł i działa... pozytywnie.

Gość komarzyca.
Ale ja musze po pijaku i nie chce umawiane xD po prostu iść do niej znowu spać i sie najebać i tyle.. inaczej sie boje i nie chce być lesbijką xd

komarzyca -> upijanie się w młodym wieku może źle wpłynąć na rozwój organizmu... no ale skoro chce się cwaniakować....

Nie jesteś lesbijką. I pamiętaj że dojrzała kobieta nie potrzebuje alkoholu żeby być odważną. Jeżeli chcesz z nią uprawiać seks, to po prostu idź do niej i jej to powiedz.

Gość komarzyca.
to nie jest cwaniakowanie. po prostu to lubię (stan nietrzeźwości)

lubisz? ale przecież wątpię abyś ot tak bez powodu sięgnęła pierwszy raz po alkohol.

Gość komarzyca.
a, pierwszy raz sięgnęłam z ciekawości jak to jest być pijanym

Gość kkkkkkkkkkkkkyyyyyyyyyyy
Nigdy nie miałam tego typu pragnień i przygód. Nie róbcie z każdego homo. :o Większość kobiet jest hetero. Mnie podniecają tylko mężczyźni. Widzę, jak np. jakaś kobieta jest ładna, ale to tak samo jak patrzenie na inną ładną rzecz. Mogę doceniać urodę, ale mokro się mi od tego nie robi. Zawsze też byłam zakochana tylko i wyłącznie w mężczyznach. Nie kłamcie dziewczyny, że jej pragnienia są powszechne, bo nie są.