Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieporo

Warszawa, okolice - gdzie kupić wózek???

Polecane posty

Gość nieporo

Witam Prosze dorzadźcie gdzie w Warszawie lub okolicach znajde sklep z na prawde duzym wyborem wózków spacerowych. Pozdrawiam

Gość llllllllllllllllllllll
A w którym miejscu mieszkasz?

Gość nieporo
w Jaknkach ok. 8 km od W-wy

No to w Centrum Janki za Ikeą jest Smyk, Mothercare i Chicco, potem jadąc w stronę centrum Aleją Krakowską jest duzy Świat Dziecka (koło Mebli Agata). Jak będzie mały wybór to pojedź jeszcze na Towarową do Centrum Jupiter (do innego Świata Dziecka) i do centrum na Kruczą do dużego Smyka. Nie kojarzę natomiast gdzie są w twojej okolicy sklepy z tańszymi wózkami dla dzieci (tzn. głównie polskimi) bo ja jestem z okolic Otwocka. Z tego co kojarzę to na Pradze Południe jest taki sklep i w Świdrze oraz w Otwocku, ale to dla was za daleko. Sklepy z tańszymi polskimi produktami mogą być w innych dzielnicach niż w centrum, bo w centrum są zawsze najdroższe punkty. W Świecie Dziecka jest dużo drogiego towaru, ale też spory wybór.

W dużych galeriach handlowych też są sklepy Mothercare i Chicco (np. w Galerii Mokotów czy Arkadii) i są tam nieraz produkty których nie ma w ich innych punktach w mieście. Np. jak coś jest wykupione w jednym miejscu to zawsze mozna się przejechać do drugiego. Jak masz jeszcze jakieś pytania to będę tu jeszcze jakiś czas. :)

Aha, jeszcze jedno: jak już coś upatrzysz w sklepie to spisz sobie cenę i sprawdź na Allegro albo eBayu czy nie ma tańszych ofert (już po doliczeniu kosztów kuriera), bo może bardziej ci się opłaci.

Największy wybór z tych miejsc które dotychczas odwiedziłam jest zdecydowanie w Świecie Dziecka.

Gość Helio33
w Ursusie na ulicy Bodycha jest taki sklep Zebra, ja tam kupiłam wózek, maja duży wybór i dobre jakościowo wózki, ale nie tylko wózki, w sumie można wszystko dla dzieciaczka tam kupić.

Gość beata44
A patrzyłaś na portalu www.minitraper.pl ? Tu jeśli chodzi o wózki, łóżeczka, torby dziecięce, to jest z czego wybierać i wszystko od renomowanych producentów.

Gość gość
Zebra Świat Dziecka zdecydowanie, w chwili obecnej znajdują się na ulicy Kolorowej 19 lok. 142, przenieśli się w marcu. Sklep jeszcze większy, wchodzi się od ulicy Sosnkowskiego, bardzo duży wybór wózków.

Gość Ewelinnnna
W Marywilskiej 44 jest duży sklep Hexpol, mają tam wszystko dla dzieci, wózki również. Duży wybór tam wszystkiego jest.

Gość gość
Tylko w sklepie Dudek Dla Dzieci. Bardzo miły Pan pomógł mi w wyborze wózka. Wybrałam Anex Sport a Pan mi wszystko wyjasnij i opowiedzial o tym wozku. Wózek użytkuje juz od roku i jestem mega zadowolona.

Gość gość
Na Tarchominie ul. Mehoffera . Duzy wybór wózków wielofunkcyjnych i spacerowych. Kupiłam tam 3w1 Anex Sport i napewno tam wrócę po spacerowkę i fotelik.

Gość gość
Ja również polecam sklep w Warszawie Dudek dla Dzieci . Rewelacyjne podejscie do klienta. Ja co prawda byłam już zdecydowana za wózek Anex Sport ale i tak Pan mi wszystko wytłumaczył jeszcze raz od podstaw. Mogę polecić zdecydowanie wózek jak i skalep .

Gość gość
Tosia. Maja sklep internetowy i dwa stacjonarne, na Ursynowie i Białołęce. Nie kupuj w Świecie dziecka ani Smyku bo drogo

Gość gość
Sklep na Dzielnej . Dużu wybór i bardzo miła obsługa. Tam właśnie kupiłam swojego Anex Crossa. Świetny wózek i super sklep.

Gość LauraMarkowska
Z miejsc w Warszawie, gdzie jest faktycznie spory wybór i to od ręki, polecam Świat Dziecka: http://www.swiatdziecka.com.pl/ wiele marek i to w róznych progach cenowych.

Gość gość
Spory wybór wózków jest w Wózki 101 w Warszawie przy solidarności. Sympatyczna obsluga, sklep chyba największy w warszawie. Ja mam stamtąd wózek i jestem zadowolona.