Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fifia[ofsiep

Podoba mi się o wiele starszy facet. Jak sprawić by zobaczył we mnie kobietę?

Polecane posty

Gość fifia[ofsiep

Mam 25 lat a on jest 14 lat starszy (39). Jest sam, tak mu się życie ułożyło. Wiem, że teraz dużo kobiet się do niego zaleca, jest wręcz doskonałą partią. Nie wiem tylko, czy on jest w stanie dojrzeć we mnie kobietę/partnerkę a nie tylko młodą dziewczynę. Dodam, że wyglądam dość młodo (wyglądam na jakieś 21 lat). Nie chcę sobie trzaskać na twarz tapety, która ukryje moje prawdziwe "ja". Nie chcę się postarzać. Co mam zrobić? Czy jakoś ubierać się inaczej? Przeważnie chodzę elegancko ubrana. Co mam zrobić? Błagam :( Pracujemy razem dodam. I kiedyś powiedział mi, że bardzo ładnie wyglądam. Jesteśmy na ty, ale nie rozmawiamy zbyt często (kilka razy w tygodniu może). Ale co z tego że mi powie że ładnie wyglądam, uzna że jestem ładna jak może uważa że jestem za młoda? Jak go zdobyć? On jest niesamowity...

Gość fifia[ofsiep
BŁAGAM

Gość sddcfdfdf
jesli bedzie szukal dla siebie siksy na zone to sie na bank dowiesz...co za tepa baba

Gość fifia[ofsiep
tępa? czemu? dlaczego uważasz że że starsi faceci szukają tylko młodych do jednego?

Gość asdgadsfasfa
Hehe Czyli idziesz na łatwiznę??Chciałabyś się związać z facetem po przejściach który jest też za pewne ustawiony finansowo i społecznie. A Ty co możesz mu zaoferować po za soją młodością ??Bo to że on jest już starszy a ty jeszcze całkiem młodziutka nie oznacza że facet poleci zaraz na Ciebie :P

Gość smętarz dla zwierzaków
Idz do niego pod dom kucnij pod jego drzwiami i nasilaj sie jakbys rodzila jak zrzucisz juz kloca zaspiewaj ave maria bedzie twoj na zawsze

Gość gość
Wcale nie jest wiele starszy, ty tez już nie młódka.