Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filotka18

2 wesela w jednym miesiacu czy razem?

Polecane posty

Gość filotka18

Mój brat chce wziasc slub w tym samym roku co my.. i w tym samym misiacu.. wg on mowi ze najlepiej razem.. ale ja tak nie chce.. to ma byc nasz dzien (moj i narzeczonego) a nie nasz i wasz.. ja jeszcze sie ucze i do wesela dokladaja sie moi rodzice bo to co ja zarabiam dorywczo (2razy w tyg) wystarcza mi tylko na zycie.. i napewno przy jedym i drugim weselu bd duze zamieszanie.. i jakby mialo byc tydzien po tygodniu bez sesu.. moze przeloze date slubu? co sadzicie ?

Gość PSsSDS
to nie jest za dobry pomysł ale słyszałam o przypadku na śląsku gdzie 4 braci brali razem ślub :D w tym samym roku to pół biedy, od koleżanki siostra wychodziła za mąż w kwietniu a jej brat w październiku może mniej więcej o takich opcjach pomyślcie?

Gość obiektywnierzeczujmujac
jesli liczycie ze uzbieracie troche kasy z wesela to w przypadku dwoch wesel w jednym miesiacu mozecie zapomniec. kazdy krewny da niewiele, bo koszta dwoch wesel im się nałożą;/

Gość filotka18
ja chcialam w wakacje i on tez;/ moja mama mi mowi zebysmy zrobili sobie rok pozniej bo jestem od niego mlodsza o 4 lata i on zeby szedl juz z domu.. moja mama jako rodzic tez chce dac mu cos wiecej w kopercie skoro nie doklada sie do wesela i wtedy zeskrobala by sie z kasy mi ma dac z 15 tysiecy bratu pewnie tez bd chciala (bo idzie z domu a wiadomo jak matka jednemu i drugiemu sprawiedliwie) tylko dlaczego ja mam ustapic:| a w pszyszlym roku juz nie ma miejsc w lokalu gdzie chcemy w wakacje;/ wiec pewnie bd musieli w 1014

Gość ammammammammmamamma
ja bym nie przekladala na inny rok! dlaczego masz ustepowac!,bo jestes mlodsza jakis bezsens! rob tak jak ci serce podpowiada i nikogo nie sluchaj.Najwyzej dostaniecie mniej kasy,ale najwazniejsze, zebys cieszyla sie tym dniem i zebys byla pewna daty :)

Gość thtraha
filotka a ile masz lat, ze tak pedzisz do slubu, nie zarabiasz wlasciciwe nic, pewno mloda jestes

Gość eeeeeeeenergia--25lata
Ja nie rozumiem lasek młodszych od siebie...czemu wam sie tak spieszy do ozenku?! No czemu? Szkoły nie pokonczone, kasy nie maja...ludzie pomieszkajcie ze soba troche, poznajcie sie lepiej. A co do problemu autorki, jejku po prostu ustal date w innym okresie, nic sie nie stanie jak slub opoznisz o 6 miesiecy...przeciez i tak z tym jednym facetem bedziesz przed reszte swojego życia, az do smierci!!!