Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka kretynka z baby

matki idiotki... a pedofile się cieszą

Polecane posty

Gość też tak uważam _ja
idiotka do kwadratu:O i jeszcze ze starszym bratem w jednym łóżku patologia na maksa

Gość też tak uważam _ja
wiesz ja uważam że takimi sprawami to policja powinna się zająć :O no i potwierdza się że to patologia jak dzieci dzieci mają a tu młode mamy na mnie krzyczą jak tak mówię:O

Gość Prawie na wszystkich
zdjęciach bez spodni ma gołą dupę. To dziecko chyba po prostu nie nosi pieluch, ani majtek.

Gość też tak uważam _ja
łooooooo matko po co na to patrzyłam:O ale to też pedofilia dobra życzę miłego dnia postaram się o tym szybko zapomnieć :)

Gość Najlepsze to było zdjęcie
na którym dotyka temu kolesiowi sutów. :o

Gość a patrzcie na ta psycholke
może mlodych rodzicow nie stac na takie wydatki jak pampersy :p przeciez to dopiero dzieci wiec skad maja miec pieniadze? :p :o trzeba byc pojebanym zeby dziecko z gołą dupą pokazywać całemu światu

Matka bez wyobraźni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ze filmik jest niestosowny to się zgodzę :/ W necie pełno pedofilów. Ta matka chyba nie zdaje sobie sprawy ile razy już jakiś zbok mógł sobie za przeproszeniem zrobić dobrze patrząc na jej córkę :/ Nie kosmos jakiś o.O Ja sobie tego jakoś wyobrazić nie mogę. Mogła ją CHOCIAŻBY kocykiem nakryć... Ale to co wy tu z kolei wypisujecie to już jest bzdura na maksa :D Znam straszliwie dużą ilość młodych matek ( sama ur. 3 dni przed 18tymi urodzinami) i żadna z nich nie robi takich głupot.... ponadto tu daje plusa młodym mamom bo z tego co przyuważyłam np. na placu zabaw to są dużo mniej przewrażliwione niż mamusie, które mają pierwsze dziecko po 30... Wiek w takich sytuacjach to akurat nie ma nic do rzeczy....

Gość ninunu
filmik byc moze niestosowny podejrzewam,ze nie pomyslala poprostu i skoro martwi was dobro dominiki napiszcie do mamy priva a co do patologi grubo przesadzacie,dziecko nie wyglada na zaniedbane,ladnie mowi,bez pampka tez moze byc na plus ,ze juz umie do nocnika a ze sa mlodzi...no coz gorsze wydaje mi sie to co wczoraj czytalam na topiku dwoje wyksztalconych ,ustawionych rodzicow pracujacych po 12 godz ,mala u babci a na wakacje ..mala znowu u babci bo oni jada odpoczac sami noooo w takim wypadku zastanawiam sie czy dziecko to jakis dodatek do cv

Gość uffff
juz go usuneli !