Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska prawdy

nie bylo sexu to pojechał do domu

Polecane posty

Gość ciekawska prawdy

hmm zastanawia mnie jak inni to widzą, moj facet zazwyczaj zwala mi się na 3-4 dni i wtedy uprawiamy zajebisty niekonczacy się sex, wogóle jakby mógl to najchętniej sprowadziłby sie do mnie, ostatnio zachorowało mi się na babskie sprawy,więc powiedziałam facetowi sorki ale sexu nie będzie i zapytałam jak długo bez tego wytrzyma a muszę przyznac że jest raczej bardzo potrzebujący, siedzial u mnie od czwartku i wczoraj popołudni ot tak nagle mie powiadomil ze jedzie do domu , normalnie zrobiłby to w poniedziałek rano jak zawsze a tu....

to przynajmniej wiesz czego od Ciebie chce :o

Gość ciekawska prawdy
nie wiem czy chodzi o sam sex, ja tez lubie sex, czasami uprawiamy anal , sa tez inne sposoby aby facetowi bylo dobrze bez uprawiania sexu, jako miałam zwyczajnie gorszy dzien i nie chcialo mi się innych sposobów więc sexu nie było, wytknęłam mu że jak nie ma sexu to jedzie do domu bo mu sie nudzi,zaprzeczył.....mniejsza z tym ale rzecz w tym że mnie to wkurwilo,jakos nie moge uwierzyc że przyczyna była inna,pozatym nie mam ochoty z nim wogole rozmawiać,jestem wściekła

Gość ciekawska prawdy
ożesz kur...no właśnie jakos mi to do głowy nie chce dotrzec bo układ jest taki że on mnie chce a ja jego nie, zawsze mu mówiłam że z nim niebędę bo nie spełnia moich oczekiwac, że nadaje się do łóżka ale nie nadaje się do zycia a tu taka niespodzianka, powiedziałam mu żeby mi oddał klucz od mieszkania to nie chciał mi go ooddac i wyszedl

że nadaje się do łóżka ale nie nadaje się do zycia " więc nie rozumiem twojego oburzenia? że sobie poszedł Słuzysz mu tylko do wkładania więc skoro nie było owego "wkładania" to sobie poszedł ? Nie ma w tym nic dziwnego skoro macie taki układ...