Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prrrawdziwaowieczkabozzza

co wam się dziś śniło?

Polecane posty

Ja najpierw miałam sen, po którym WYRAŹNIE SŁYSZAŁAM koło mojego ucha szept taki, że... i tu nie powiem co ktoś mówił. Wyraźnie słyszałam głos wiecie. Póżniej śniło mi się coś takiego, że to niby było śmieszne, a to był spisek jakby, ale ta osoba była OK i nie wydała mnie - a po co to było? Dla forsy chyba czy żeby wyjechać. Coś jak w filmie. I na koniec znowu mi się chyba coś śniło, ale już tego nie pamiętam. W każdym razie w tym drugim śnie wiecie zrobili mnie żoną pewnego faceta, który był zonaty. I wiecie jak on się OK zachowywał - tylko nie wiem po co. Pewnie po to, żebym mogła dostać swoje pieniądze. I wiecie co - myślałam, że każdy mnie wyśmieje. Bo wiecie to była taka sytuacja, że no on mnie mógł wyśmiać i całe to towarzystwo z takiego pomysłu. Słuchajcie on tego nie rozumiał, on do mnie podszedł na jakimś balu tam i ze mną tańczył i póżniej poszliśmy sobie i on chciał, żebym ja mu wytłumaczyła co ja w sumie chcę tym osiągnąć. I nie rozumiałam wiecie o co chodzi. Czyli co - miałam udawać lub teraz powinnam, że jestem męzatką , tak? Nawet bigamistę z kogoś zrobić? Aaa - chyba wiem o co chodzi. To była osoba z wyższych sfer wiecie, ale taka no ale z tzw. wyższych sfer. Co jest w tym śnie ważne? Czy ta osoba ma STAŁĄ PRACĘ. Jak do tego podejść. A najpierw - nie wiedziałam kto, ale PRZYSIĘGAM słyszałam szept koło mojego ucha, że... i tego nie mogę napisać bo po mnie. To jakby zapowiedź tego snu była, ale ten sen nie dotyczył tego głosu. Acha - ja wiem o co chodziło w tym szepcie. O to zrobiłam wczoraj wiecie. A w tym drugim śnie chodziło o to, że facet się ożenił. I to jest prawda i nikt nie rozumiał po co bo równie dobrze mógł być... bigamistą. I zrobili mnie jego żoną chyba za plecami, żebym dostała kasę - prawdopodobnie będą mi wmawiać, że mam takie coś zrobić wiecie. NIe potrzebuję tego. - Ale jak chcesz coś wydać mi powiedzą - masz złe nazwisko - No to dla kasy sobie zmienię na nazwisko matki bo to pasuje do tej książki, a to i tak dla kasy i tyle. No będzie wiecie uhm uhm uhm -pomyślą i może coś mi dadzą. Oby. Bo to szuje takie - jakby nie ten sen to mi kazali UDAWAĆ, że po prostu za maż wyszłam. Albo by kogoś zrobili bigamistą i by się zastanawiał po co. No ja wiem po co, ja to pisałam słuchajcie - dlatego ja to sobie ograłam i na ten sen zasłużyłam. i tyle. I dobrze - bo tak powinno być.

Wiecie co - jakie to są szuje te Angliki, ale no właśnie pięknie przez nich skończyłam. I wiecie zastanawialiby się ile ona by zrobiła dla kasy. No to jest przegięcie takie myślenie. I na tym balu wiecie była łąka i las i ja wiedziałam, że w tym lesie jest pełno wilków. Gdzie to było? NIe w Polsce. We Włoszech to było. I zobaczcie gdyby nie ten sen to po mnie. I tyle :( Tylko Bóg mnie ratuje od zawsze. I raz mnie ratowała matka tak skutecznie, że jeszcze żyję bo tego to nie zapomnę nigdy. Po prostu przyszła i zrobiła HAŁAS taki, że go nie zapomnę w życiu. I przez to urosłam - tak myślę. Przez jej hałas. I co jeszcze? Nie wiem. No ale wiecie co - Angliki są straszne. I teraz wiecie wszyscy na mnie bo wyszli na dekli - no ale od kiedy to osobie ze złą opinią przysługuje pojedynczy pokój w 2 osobowym pokoju w firmie. Gdyby to było UCZCIWE to bym tak nie skończyła obecnie i bym po nowym roku miała pracę - jest koniec marca nie rozśmieszajcie mnie, a firma, która tak postępuje jak dla mnie nie potrzebuje pracowników. Zadnych. Pokoje może mieć puste bo tak zarządził jeden co zrobił tam karierę i tyle. I koniec :( I wiecie - ja sie chciałam wynieść z tego pokoju bo czułam sie tam osaczona I TAK BYŁO to raz, ale nie mieli czasu mi poszukać innego. Nie zamierzałam być prostytutką niczyją tam - no wiecie w takiej pracy jeszcze, nie rozśmieszajcie mnie. Choć to na płacz jest. I co w sumie? Acha przywitała mnie jedna zmowa bo to zaraz wiedziałam, że nikt nie przyszedł, ale myślałam, że za ścianą nikt nie mieszka i tyle. Miałam się zapoznać z sąsiadami wiecie - a po co? Nie mam pojęcia. Jakby ze mną pracowali to tak, a inaczej? Widzicie w tym jakiś sens? Ja widzę taki, że na ich miejsce - jak i na moje - jest 100 innych. ALBO I WIĘCEJ bo jak zrobili karierę to może i więcej wiecie. Bo na pracę fizyczną tak jak ja tam zapychałam to 50 chętnych, a na ich kariery to ze 100 osób i tyle wam napiszę :(

Oni wiecie się tam zachowują jakby byli niezastąpieni - takie srajtki po 25 lat a największe gówno przyszło w obrączce i jeszcze pierdolniętą w łeb starą podfruję tam zwaną hauskiperka musiałam ratować - taką karierę robił makijaż permamentny w czekoladach. Się miała laska - ruska baba - zdecydować czy chce taką karierę czy być kosmetyczką - postanowiła mnie do tego wiecie wykorzystać. Co za zero. No i tyle. Koniec historii. Takie zerska, że się opisać nie da. Jakaś grupa wiecie i tyle :( Obrzydliwe. A tych roślinach jak tam pracować jak mi buty robocze zniszczyli. Ileż to butów możesz mieć na miesiąc. Jedna para i koniec. Założyłabym półbuty - od razu mi sie rozlecą na polu. Bo one muszą całe pole wiecie odkrywać - teraz od 21 marca, ale wcześniej, w lutym. Idiotki i tyle :( Nikt im prawdy nie powie bo by było wiecie, że w Niemczech na folie nie mają. No taką polityką to by mieli to co w Polsce. Bo one są tanie i dużo pracują. i po co tyle pracują im powiedzą. Jedynie, że dużo też piją im powiedzą no to aby tyle, a ja nawet tego i koniec. Taki to jest biznes i kariera wiecie. Dajcie mi spokój :( Że nawet nie wiem jak się nazywam po tych 10 godzinach I TAK DZIEŃ W DZIEŃ to ile to tak można na trzeźwo. A teraz mogą już latać gołe po mieszkaniu bo tak ciepło. Zwłaszcza ta co była wczoraj u komuni - podwójna morderczyni. - Za tydzień też idzie mi powie - w końcu da mi radę. Nie da nawet jakbym w ogóle tam nie poszła. Nigdy. Bo nie i już. Bo siedzi w przyrodzie, a widzi tylko ceny i morderstwo szefa. To jak mi chce dać radę? I tyle. A jej niedoszły kochanek jest taki jak ona. Wiecie - to za rok dwa się dopiero okaże jaką to ta podwójna morderczyni karierę tam zrobi. Zostaje jej drugie dziecko - przykro mi. A ja jestem biologiem. Biolog to biolog i tyle. Dlatego mi nie da rady nigdy bo chciała sobie mną szkołę ograć, że się uczyłam i do niczego nie doszłam. Tak sie zaczęło. Dlatego mnie wzięły. I co - teraz komunię we mnie? Z tego jest tylko latanie po nagu. Jedyna nadzieja, że wylecą z mieszkania po nagu jak sie ożrą i je policja capnie. Muszą mieć aparaty, jak je złapią to je capną i koniec ich kariery. Tam nic więcej nie ma. Magda też jest ożarta i tyle :( I wiecie - tam się trzeba cofnąć, tam poszło o narodowości i tyle. One się miały poprawić I BY MOGŁY BYĆ nawet nie wydane bo tanie i zawalają, ale co one robią. Jednak wiecie zawalanie też jest w określonym czasie a później trzeba odpocząć albo no coś musi być inaczej i tyle. I wiecie - powiedzcie im niech uważają bo to mieszkanie jest od Niemek co wyleciały i wiecie - one się miały stamtąd same wynieść - akurat te były puste, a z takiej okolicy jak mają takie mniemanie o sobie to gdzie one chcą iść JAK WYLECĄ. Bo same się miały wynieść. W drugą taką okolicę? Jak się do morderstw przyznają bo tego nikt nie rozumie tam - co one to sobą prezentują, że w takim zerstwie tam siedzą. Jak się domyślą, że morderstwa to jeden błąd i po nich. Bo na razie są to jakieś BARDZO DZIWNE LESBY. Takie, że nikt ich nie rozumie :(

I co - napiszcie - uważacie, że mordercze lesby z Vlyn dadzą mi radę? Czemu tak a czemu nie. Napiszcie.

Kto na tak - kto na nie - głosowanie:( ps. nie było tam gdzie kupić nowych butów, a nawet jakby to był jeden dzień na to , okłamały mnie do której sklep był otwarty, byłam tam chwile, drugi raz nie weszłam i tyle :( Może teraz mnie dadzą do NORMALNYCH ludzi. To było gorsze niż wilki w lesie :( To by wilka zgwłaciło nawet i pocharatało - przykro mi :(

Gość jestem na zwolnieniu
ze umarla Doda - serio mi sie to snilo

Ale ja nie żyję gwiazdami tylko sfinksem, wojną w Libii , jak dostać kasę po matce i robić swoje dalej bo przez głupi dziekanat I MOJĄ NAIWNOŚĆ doprowadziłam sie do ruiny w życiu, a innym pomogłam w samobójstwie. No ale co - poszłabym do innej szkoły uczyć angielskiego w 2006 roku i TO SAMO. Musiałabym iść na bezrobocie - bałam się ludzi i bałam się , że z tego bezrobocia już WCALE się nie obronię bo nie macie pojęcia jak mnie szpiegują no to widzicie - dali mnie do dyrektorki zgwałconej przez uczniów. No ja to miałam wiedzieć. Wiecie czemu ona tam pracuje? Bo jej oczy zawiązali i nie wie kto ją gwałcił. No to miało to sens w ogóle? Taki gwałt zbiorowy. Z zawiązanymi oczami - liczy się to albo nie. Bo powinna spierdalać aż się kurzy stamtąd - jak ja. No ja spierdoliłam wiecie - ale przez nią w sumie. No nie tylko na szczęście, ale wiecie co - już wolę siedzieć w domu niż pracować w TAKIEJ SZKOLE. I to po tylu latach od nieszczęścia, że się nie obroniłam i tyle. Także wiecie - ja żyję Kadafim, Lockerbie, prawem i takimi rzeczami, a nie gwiazdami. Dziełami to tak jak mi sie MOGĄ PRZYDAĆ np. Makbet - ekranizacja - to mi się może przydać jeszcze, a tak to nie, żeby tam kto go nakręcił. Tyle ile i koniec.

Gość zla matka.....
piczka

Gość straszne to wieszzz
10:14 [zgłoś do usunięcia] jestem na zwolnieniu ze umarla Doda - serio mi sie to snilo jesli na prawde to Ci sie sniło to ja jestem przerazona.bo miewam sny ze umieram a mówią na mnie Doda i bardzo sie boje bo dzis mi sie sniło ze umieram.

Wiecie - Anglia jak Anglia - ale też im dopierdzielę zwłaszcza jak mi niczego nie dadzą, ale sfinks jest mój i koniec. Wczoraj nawet jeszcze czytałam o sfinksie i koniec. To wszystko jest moje - bo jestem biologiem i koniec. I niczego nie muszę pisać - po prostu moje życie i koniec. I tyle. Rózne rzeczy można robić w zyciu. A mnie po studiach i tak zostawała zmiana zawodu bo nie byłam ogrodniczką i tyle. Także mnie gwiazdy nie interesują i chyba tylko, żeby coś se napisać o nich - najlepiej w obcym języku - nauka angielskiego i tyle. A teraz już niczego nie napiszę bo sie boję i tyle. Tak to już jest i tyle :(

I widzicie - anglistka powinna siedzieć w szkole i uczyć. Nie powinna robić innych rzeczy. Dlatego OD RAZU po magistrze miałam w szkole dostać na drugie studia i wszystko by było inaczej. I to było uczciwe też i by wam było lepiej w Polsce bo ja MUSIAŁAM zmienić zawód i koniec. Bo mój ojciec przybrany to oszust był i tyle. I nie miałam iść w przyrodę tylko w archeologię BO JĘZYK. I tyle. A ja sobie robiłam co chciałam i stałam się przyrodniczką. Tak nie można - to po pierwsze. No chyba, że mi sie udało. Normalnie język to jest historia. Nie można się nastawiać na przyrodę i język. To jest żle. I koniec. Za dużo i koniec :(

Wy jeszcze oberwiecie za ten mój doktorat. NA SZCZĘŚCIE to był drugi rozpoczęty przeze mnie doktorat i to mnie ratuje bo zmieniłam katedrę. Ale to tym bardziej jeszcze rok czasu miałam więcej I NIKT TEGO NiE USZANOWAŁ, nikt się tym nie przejął co robiłam, ile - mnie to PRZERAŻA. 5 lat życia i te nie wiem PAJĄKI PTASZNIKI tu lokalne MEGA nie dadzą mi tego skończyć bo WŁADZA - a co ma piernik do wiatraka :( Nie wiem :( No i tyle. I jeszcze za samobójczynię poszłam uczyć tej bioli i jeden sie zabił przez to, że tej bioli uczyłam. To jest Polska - za samobójczynię.

Gość jestem na zwolnieniu
na prawde mi sie to snilo - to nie jest jakis makabryczny zart z mojej strony

No to będzie długo żyła bo wiecie kto jak ci się śni, że ktoś jest nieżywy to będzie ta osoba żyć długo. A teraz słuchajcie co to jest jak ktoś umarł i śni ci się jego głowa odcięta. Że nie miał rozumu? Chyba tak, nie?

Głowy nie miała ta osoba odciętej jak umierała. fizycznie.