Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izimmm

jaki kolor wózka jest najlepszy

Polecane posty

Witam wszystkich! W najbliższych dniach mam zamiar kupić wózek dla córeczki i zastanawiam się nad wyborem koloru. Podobają ma się ciemne czarne albo granatowe bo trudniej się brudzą. Ale idzie wiosna, potem lato i zastanawiam się czy w takim ciemnym wózku dziecku nie będzie za gorąco..? Czy kolor wózka robi jakąś różnicę?

Gość Czarny zdecydowanie
jest najelegantszy, do wszystkiego pasuje i najmniej się brudzi.

Gość Czarny zdecydowanie
Na lato mozesz kupic jasny (ale nie bialy), np. bezowy, szary... tylko licz sie z tym ze bedzie sie bardziej brudzil.

Gość bardzo marna prowokwacja
ja z tych dwóch wybralabym pierwszy

Gość weź pierwszy
ten cały czarny. a tak poza tym to moze w śliwkowym byś coś poszukała?

Gość ale te wozki
sorry ciulate sa :O w kazdym kolorze wyglada tragicznie :O wiec po co sie zastanawiasz ?

Gość mama obozowiczów
Miałam ten wózek i pomijając kolor nie polecam :o Jest ciężki, nie mieści się po złożeniu w samochodzie, a mamy combi :o Spacerówka okropna wydaje sie że dziecko zaraz z niej wyleci, nie uzywałam jej wogóle kupiłam inną. Jedyna zaleta tego wózka to taka ze bardzo dobrze się prowadzi.

Gość potwierdzam potwierdzam
te wozki sa okropne , mialam , nie polecam doloz lepiej troche pieniedzy , badz odkup od kogos jakis porzadniejszy bo ten sie nie sprawdza

Dziękuję za wypowiedzi:) Owszem, o śliwkowym nie pomyślałam więc może jeszcze poszukam. ale te wozki- ale ja nie szukam wózka za 2 tys tylko w rozsądnej cenie, wielofunkcyjnego, żeby nie przechowywać osobno 3 czy 4 częsci i w miare praktycznego. do mamaOlafka a jak się prowadzi taki wózek? W miarę wygodny jest?

A co myślicie o kolorach? Jaki będzie najlepszy na nadchodzące pory roku?

Gość ale te wozki
autorko mi nie chodzi o wozek za 2 tys. itp moja siostra miala taki , w kolorze oliwkowym czy tam zielony , nie dosyc ze to szkardztwo to klnela na niego jak szewc , ja z jej opini wiem ze te wozki sie nie sprawdzaja i sa ogromne , jesli na wies po blotnych drogach to tak , ale ja polecam rozejrzyj sie za innym , moim zdaniem jak go kupisz to kiedys napiszesz jaki z niego ciulaty (sorry za slowo ) wozek jest wspomnisz me slowa

Gość mamaOlafka
Tak... dla mnie jest SUPER. Lekko sie prowadzi. Co do wagi to przypuszczam to wazy tyle ile wozek. Ja mam na pompowanych kołach... słyszałam, ze to duzo daje dla wozka :) ale nie wiem :) w kazdym razie ja jestem zadowolona :)

Gość misia1111111111111111111111
CZARNY ODPADA TEN DRUGI JEST FAJNIEJSZY

Gość mama26
ja mam czarny dla chłopca i bardzo sobie chwalę, bo nic się nie brudzi. Czarny moim zdaniem jest elegancki

Gość gość
Nie ma idealnego koloru. Czy to bedzie czarny czy szary , biały zawsze jeśli nie bedziemy dbali o niego to bedzie widac kurz czy brud. Ja mam wozek Anex Sport czarno miały Comic. Używam od 8 miesiecy a że mam 6 letnie pierwsze dziecko to środek gondoli był już prany 3 razy a zewnętrzna cześć wózka kilkanaście :-) Ale stwierszam ze Anex ma bardzo dobre jakościowo materiały. Środek bawełniany po 3 praniach nie zmechacił się i dalej wyglada jak nowy a materiał zewnętrzny zmiwalny jest po prostu mokrą gąbką :-)

Gość gość
Dla nas nie miał znaczenia kolor a raczej komfort dla dziecka i dla nas. Kupiłam Anex Sporta kolor granatowo biały dla dziewczynki. Bardzo ładnie wygląda. A materiał jest łatwy do czyszczenia.

Gość gość
Chyba tak jak Pani napisała wyżej. Kolor nie ma znaczenia. Jeśli podoba sie czarny to fajnie a jesli biały to też fajnie :-) Nam każdy odradzał czarny a ja sie uparłam i kupiłam własnie Anex Sporta w kolorze czarnym. Całe lato córcia przejeździła w gondoli . Kolor nie odbarwił sie . Środek gondoli biały obszyty bardzo dobra miekka bawełna z jonami srebra. Materacyk kokosowy. W budce wszyta duza moskitiera wiec pezewiew byl. Material posiada filtry UV. A wiec czarny dla nas ok :-)

Gość gość
Ja tak samo mam Anexa sporta czarnego i tez mi mówili ze dziecko w czarnym jak to... no normanie jak w każdym innym .

Gość gość
mam granatowy anex i jeździło sie okej latem, w ogóle to kolor nie ma znaczenia jeśli chodzi o odczucie goraca dziecka, tylko rodzaj materiału