Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brak_nickow

zazdrosny maz

Polecane posty

Czy wy tez macie zazdrosnych mezow? Moj jest taki zazdrosny, ze wytrzymac sie nie da... Niedlugo to mnie schowa w worek i z domu wogole nie wypusci.

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaak
mam to samo niestety

Gość 1622334a773
Ale to bardzo miłe:) A ja nie wiem, bo on nie pokazuje tego:) 1903847y637👄

Gość jakie to objawy
piszcie:)

Moj to w takim stopniu, ze kiedys w lato zalozylam krotkie spodenki to poklocilismy sie tak, ze musialam wrocic do domu przebrac sie w dzinsy i kisic sie w nich caly dzien :( Albo np, chce zalozyc leginsy to mowi zebym zapomniala :D

Gość jakie to objawy
to objaw rządzenia tobą..a nie zazdrości:) piszcie inne przykłady:)

wiem, ze tez probuje rzadzic mna, ale ja mu tak na wszystko nie pozwalam..no bez przesady! :P a u Ciebie jakie sa te objawy?

Gość ljh;kg;;
może potrzebujesz porządliwych oczu obcych i się wyzywająco wszedzie odpierdzielasz ? zazdrość chyba nie bierze się z niczego

nie jestem zadna wyrafinowana lala, tylko normalna dziewczyna. a ty co juz sie uczepilas, zazdroscisz czegos? wkur* mnie takie osoby wchodzace tu i krytykujace wszystkich po kolei....litosci..... :D:D:D smiac mi sie z was chce. ale dobrze tez, ze mozna tu spotkac normalnych ludzi .

Gość masakryczne cialo fuuuuuj
moj wrecz nalega, zebym chodzila w legginsach

Mojego chyba zaden nie pobije, zalozyl u nas w domu kamere zeby widziec co robie, jak mnie nie ma w domu to dzwoni spytac gdzie jestem . Poza tym jest zazdrosny nawet o to ze spotykam sie z kolezanka na kawe, w sumie do tego jak sie ubieram sie nie wtraca, ale wlasnie zazdrosny jest o ludzi , nie moge np. powiedziec mu ze na kafe jakis facet to czy owo napisal bo zaraz bedzie mi dogadywal ze on tez bedzie w takim razie po forach chodzil. Jak mam znajomych facetow na facebooku to ma sto pytan na ich temat, strasznie to jest meczace, ciagle musze sie tlumaczyc :(

Gość dajciemispokojzhsłem
Wsrod facetów zdarzaja sie takie przypadki. Moja kolezanka wyszła za faceta obsesyjnie zazdrosnego, z problemem alkoholowym. Odciął ją od wszystkich znajomych, gdy powiedziała kumplowi czesc na ulicy była awantura. Do pracy nie mogła isc i klepali biedę. Komórke jej roztrzaskał w ataku zazdrosci, nowej juz nie dostała. A kiedy sie mu postawiła, w pijackim amoku popełnił samobojstwo. została z małym dzieckiem i długami. Historia prawdziwa. Opisałam najbardziej drastyczny przypadek, jaki znam, całkowice prawdziy. Sama miałam chłopaka obsesyjnie zazdrosnego, nie dało sie z nim zyc, kiedy zerwałam, groził samobojstwem, przez 2 mc przesiadywał pod moim domem, sledził mnie i wyczyniał inne cyrki. Takie zachowanie nie jest normalne i nie łudz sie, ze swiadczy o jego miłosci do Ciebie. To jest choroba, daj sobie z facetem spokoj, bo bedzie jeszcze gorzej.

Gość inne objawy
o ludzi? wiadomo, że jak się kocha to jest Only One:classic_cool: i nic, żadne pisanie, czy gadanie innych to i owo, czy buziaki tego nie zmienią;)

Gość 1622334a773
ja jestem zazdrosna o całusy zawodowe:D(musiałam coś wymyslec;) Inne anie-Koleżanki całuje, a mnie nie...:( On jest only one..wiec o ludzi..nie ma byc zazdrosny..ja sie z ludzmi nie całuje:):

taka zazdrosc to nic dobrego ,.moze zniszczyc kazdy zwiazek. a ciezko sie z tego wyleczyc. sama kiedys bylam taka.

Gość 1622334a773
też tak uważam...zazdrosc jest zła;) kochanie.

Gość a zastanawiałaś się czemu tak
jest? sam albo ma nie czyste sumienie i zdradza lub zdradzał cię i dobrze wie jakie są kobiety jak się je dobrze zbajerzy . zaobserwowałam to zjawisko wśród znajomych właśnie ci co sobie nie żałują boją się ,że ich żona jest taka sama z którymi ją zdradza. ja mówię to serio , nie żeby cię wkurzyć ale w 99% tak jest

Gość ljh;kg;;
baddel - heheh nie dziwne, normalna kobieta nie ma czasu na debilny fejsbuk i 100 znajomych, nie ma czasu na kafe i pierdzielenie z innymi facetami, no masakra hehehe

Gość 1622334a773
ale to miłe:) Lepiej jakby ta energia z zazdrosci była spozytkowana na namietne buziaki:) ktos powiedział tragedią miłosci nie jest nienawisc/zazdrosc.. tragedia miłosci nie jest miłosc tragedia miłosci jest obojetnosc.. wiec jesli ktos jest zazdrosny to na plus;0

Gość pilot od TV
eureki nie odkryłas!!! nam wolno bo to robimy dla sportu a u was zaraz dochodzą emocje i się zakochujecie.dlatego trzeba was pilnować i mieć na uwięzi,dobrze wiemy co takie mężatki wyprawiają bo z takimi was zdradzamy ;) zazdrość to nie jest objaw miłości to ja jako facet mogę wam powiedzieć.

Gość tak was czytam i bardzo
mi Was żal.Nie wyobrażam sobie być tak ograniczana i kontrolowana. Miłe są jakieś oznaki zazdrości ale nie zadręczanie. Kiedyś miałam faceta i pogoniłam go po 2 m-c bo gdzie się nie obejrzałam to on był .Nic bez niego nie mogłam zrobić. Doceniłam wtedy swojego obecnego męża , którego wtedy zostawiłam dla tego zazdrośnika. Całe szczęście ,że mogłam jeszcze wszystko odkręcić. Wychodzę sobie do knajpy z koleżankami,mąż zostaje z dziećmi a czasem jak ma możliwość to przyjedzie po mnie.Nie robi mi problemów. Nie wyobrażam sobie żyć tak na smyczy i bać się komuś odpowiedzieć dzień dobry, odwzajemnić uśmiech , porozmawiać. Żyjecie w jakimś koszmarze. współczuję.

Gość miałyście dzisiaj na polsacie
przykład co trzeba robić z takim dupkiem a nie pisać na kafe i może jeszcze szczycic się jak to wasz kochany palant was kocha

Gość revlon
znam to...koszmar:/ jak w wiezieniu:/

Gość yyyhmyyy
Mój facet jest zazdrosny ale w zdrowym znaczeniu tego pojęcia. Nie lubi kiedy zbyt długo z kimś flirtuję, a nie że w ogóle flirtuję, bowiem mamy do siebie zaufanie i wiemy że nie jesteśmy ze sobą przypadkowo :) Uwielbia kiedy chodzę w krótkich spódniczkach i butach na wysokich obcasach i kiedy wszyscy się za mną odwracają, jest ze mnie dumny i z siebie że ma taką kobietę. Wie że jest wartościowy i nie musi się bać, że zrobię skok w bok.