Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ola__475

Czy waszym zdaniem jestem gruba?

Polecane posty

Masz chybszczur61a niezbyt równo pod sklepieniem. Wszystko jest na swoim miejscu i ok!!!!!!!!!!! Nie wydziwiaj. Czasy wieszaków już minęły.

Droga Oleńko, bioderka masz kształtne takie jak lubię, na brzuszku troszkę tłuszczyku, ale jest dobrze, nie masz się czego wstydzić. Troszkę ruchu wszelkiego rodzaju, bieganie, gimnastyka ,seksik prze 5-6 miesięcy a będziesz boginią.

Regularnie ćwicz, po kolacji obowiązkowo godzinny spacer, w nocy seksik i będzie oki. Pokaż zdjęcie górnych partii ciała ;-)

Seksik? Hmmm... Jestem dziewicą, chłopaka nie mam, więc trudno tu mówić o codziennym seksie :(

Gość jessicaaa24
chuda nie jesteś, ale moim zdaniem na pewno nie gruba. Jesteś w normie i masz cudowną, szczupłą talię, pozdrawiam.

a to przepraszam, to ćwiczenia Ci pozostają, no musisz przyznać Perwersjo że niewielki tłuszczyk na brzuszku jest. A powiedz czego nie lubisz we własnym ciele? przeciez nikt nie jest idealny, nawet gwiazdy z telewizji na żywo wyglądają normalnie, uwież mi, oni są tak odpowiednio filmowani w odpowiednim swietle i wszystkie wady mają zakryte pudrem. Nie masz się co przejmować, figurka fajna.

"chuda nie jesteś" Mógłby ktoś w takim razie wkleić zdjęcie jakiejś chudej dziewczyny?

nie no na pewno nie jest gruba weżcie ludzie przestańcie , macie jaja zamiast głów od tego fasion tv. jak spiewa Joka "od jutra wszyscy zamiast głowy z jajem popierdalaja"

Dziewicomaniaku nie sądzę, żebym była w Twoim typie. jak to zrobic-w oko i w ucho też :classic_cool:

To jesteś Perwersja przez duże P :-) można jeszcze przechylić głowę i miedzy policzek a szyję, próbowałaś? Aleksandra nam uciekła.

Pewnie nie uciekła tylko czeka na jakieś wypowiedzi związane z tematem ;) Między szyję i policzek to jeszcze przed uchem :classic_cool:

Ola napisz jak prosiłem parę postów dalej dlaczego nie lubisz swojego ciała. Bo dla mnie figurkę masz fajną. Perwersjo to ty juz wszystkiego próbowałaś, musisz mieć niezłe libido.

Skądże znowu. Ja po prostu już stara jestem, a seks uprawiam raz w miesiacu, tyle, że przy każdym seksie jeden eksperyment. :classic_cool:

To Ty taki typ odkrywcy, naukowca jesteś. Odkryłaś juz jakąs nieznaną pozycję, bo do nagrody nobla chcę Cię zgłosić.