Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszkaaaaaaaa

ciaza?

Polecane posty

Gość myszkaaaaaaaa

Witam, mam do was pytanie a wlasciwie 2: 1. Robilam 2 testy ciazowe i oba wyszly pozytywnie. Czy jest mozliwosc aby testy sie pomylily? czy raczej nie? testy robilam 8 dni po stosunku dzieki ktoremu moglam zajsc. 2. Jakie mialyscie pierwsze objawy ciazy? ale takie pierwsze pierwsze, nie jakies ksiazkowe tylko wasze;) z gorydziekuje za odpowiedz

Gość ludzie kochani
co to za test, ze 8 dni po stosunku wykryje juz ciaze??????

Gość myszkaaaaaaaa
UNITEST i ACON

Gość ludzie kochani
Myszka jak tak to gratuluje, tylko zrob bete bo te testy to czasami sama wiesz. Ja ma 2 dzieci i objawy identyczne jak na okres tylko owego ani sladu.

Gość myszkaaaaaaaa
wlasnie czytalam ze czasami dochodzi do zaplodnienia i test wykrywa ciaaze ale ona nie zagniezdza sie w macicy tylko samoistnie sie usuwa...

hej z testami jest roznie... np. ja pare miesiecy temu rowniez zrobilam 2 testy wyszly oba pozytywnie no i teraz czekam na synka ;p , natomiast kiedys moja znajoma (spoznial jej sie okres) zrobila 3 testy i wszystkie negatywne, a jednak czeka na dzidziusia. nigdy nic nie wiadomo najlepiej isc do ginekologa

Gość ludzie kochani
Myszka test wykrywa ciaze po zagniezdzeniu bo dopiero w tym momencie organizm zaczyna produkowac hormon, tylko napewno wiesz ze zagniezdzanie rozpoczyna sie od 6-8 dnia po zaplodnieniu i konczy sie okolo 12-14 , caly ten wielki balagan trwa okolo 14 dni od zaplodnienia tzw faza lutealna oczywiscie jak sie nie myle, a co do ciazy pozamacicznej to narazie tym nie zawracaj sobie glowy jak jutro test potwierdzi to skocz na bete, moze do zaplodnienia doszlo wczesniej ;)

Gość myszkaaaaaaaa
skocze na bete dopiero w kwietniu jak bede przekonana ze nie dostalam @. Gdyz moje cykle wahaja sie od 23 do 39 dni

Gość loola253
mam taki problem od miesiaca zazywam tabletki na powiekszenie piersi Puraria Mirifica(chciałam wypróbowac )no i nie dostałam miesiaczki spoznia mi sie 5 dzien a zawsze stosujemy prezerwatywy z męzem czy to moze przez te tabletki zrobilam test ciazowy wyszedłó negatywnie a tu nic nadal i nie wiem czy te tabletki mogły zafałszowac wynik testu? czy to przez nie mi sie spoznia.? prosze o rade?