Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obecnie mam wolne...........

Czym zajmujecie się życiowo

Polecane posty

Jestem na kafe bardzo sporadycznie, ale jak już jestem to powiedzmy czytam sobie parę postów czasem coś napisze. Zauważyłam że ludzie tutaj udzielają się w każdym poscie -nie wazne czy maja coś do powiedzenia czy nie. I teraz moje pytanie ludzie czym wy się zycziowo zajmujecie że macie tyle czasu na kafeterie?? Bardzo mnie to ciekawi moze zmieniezawód.

ja prawie wogole tu nie zagladam, a jak zagladne to tak jak ty napisze cos raz do od czasu do czasu, ja np studiuje , i nie mam czasu na nic, bo tylko nauka nauka po nocach i dniach. A Ty co porabiasz w zyciu?

ja tez prawie wcale tu nie zagladam tak jak ty , od czasu do czasu moze cos napisze, ja p. studiuje, i nie mam czasu na nic to be honest, noce, dnie nauka. a Ty czym sie zajmujesz droga kolezanko? :)

Ja pracuje w UK - mam dosy czasochlonna prace ktora jest zarazem moim hobby. Z tym ze pracuje w systemie 12 dni pracy po 12 godzin a potem 6 dni wolnego. Z tym ze w tym wolnym to piorę sprzatam gotuje spotykam sie ze znajomymi i nadrabiam zycie towarzyskie. nie wyobrazam sobie ze znalazlabym czas na kafe codziennie

;-) ja mieszkam w Pólnocnej Irlandii a Ty?

Gość piiiiiiiiiipeeeeencjaaaaaaa
czyli rozumiem przez 12 godzin dziennie po 12 dni się kurwisz, a potem 6 dni wolnego... fajnie... masz może mnie przymniesz?

Gość fgggdg
jestem fotografem, utrzymuje sie z chalturzenia :P sesje slubne przewaznie, chrzty, roczki, czasami zdjecia szkolne, sesje osobiste (do portfolio itp).

Też zastanawiał się czasem skad ludzie mają czas by siedzieć na kafe długi czas.. Ja jestem handlowcem i kaffe przeglądam tylko rano przed pracą..z kubniem kawy w reku..no i wieczorem..czasami.