Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona niepewna

PODZIAL MAJATKU MIEDZY DWOCH BRACI

Polecane posty

Gość zagubiona niepewna
orchidea ja nie chce splaty niemozliwego tylko zeby on chociaz powalczyl o 1/3 juz nawet o polowie nie myslimy :(

Gość ginaluuuuuu
To masz niezlego meza, naprawde wez sie w garsc dziewczyno. Nie daj sie traktowac jak piate kolo u wozu. Tylko by sprobowal moj maz w ten sposob do mnie powiedziec. Ale my zawsze wszystko wspolnie omawiamy, czy to chodzi o jego pieniadze czy o moje. Ty tez nalezysz do rodziny i postaw im sie. Tesciowej tez, no jak tak mozna synowa traktowac, niedaj im sie.

Gość ekriii
wiesz co? nick, który tu przybrałaś i sposób podchodzenia do sprawy nie wróżą dobrze czy ty we wszystkim jesteś tam mało asertywna? podnieś głowę i się postaw, bo ten mąż cię kopnie w końcu w dupę

Gość zagubiona niepewna
teraz poszedl spac ja tez zaraz zmykam :( czuje ze kij z tego bedzie ale coz :( dobrze ze chociaz oboje prace mamy

Gość czarna orchidea...
no zawsze mozecie walczyc o zachowe jak wam nic nei zapisza

Gość zagubiona niepewna
wiem o zachowku to chyba 10% wartosci majatku jest tez jedna sprawa tesciowa leczyla sie w szpitalu dla nerwowo chorych tylko ja tego nie wykorzystam w zyciu poza tym nie jestem pewna jak wyglada zachowek gdy nie ma testamentu w formie pisemnej

Gość marko855
Zanim na cokolwiek się zdecydujecie to polecam udać się do prawnika. Nie podejmujcie decyzji, których możecie potem żałować. Znam kancelarię, która w sprawach spadkowych jest bardzo obeznana - Grzybkowski Guzek Jackowski - tam szukaj pomocy.