Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuuuuu:(

Sadełko czy wodniak?

Polecane posty

Gość buuuuuu:(

Może ktoś mi tu pomoże... Dzis w sklepie mierzac ubrania zauwazyłam, że wygladam jakbym była w ciązy, co prwada byłam po obiedzie i dużej kawie, ale... Zauwazyłam to juz wcześniej, ale dzis to juz sie załamałam w tym sklepie... :( Moje pytanie- czy to może byc wodniak? pamietam, że miałam w liceum koleżanke, która tez miała duzy brzuch choc była bardzo szczupła, wiele osób myslało, że jest w ciązy, a okazało się, że miała 30 cm wodniaka! Czy ktos z was miał cos takiego? Jakie sa objawy?

hej nie przesadzasz\ nieco??? sama powiedzials-zjadlas obiad itd. moze to tylko wzdecia..:)))wodniaki to rzadkie schorzenia..jest na prawde nikla szansa ze masz to co kolezanka:) po prostu wypij activie albo zjedz jogurt na lepsze trawienie:)

Gość buuuuuu;(
No fakt byłam najedzona, ale kiedy mam pusty brzuch to też wydaje mi się duży...

Gość buuuuuu;(
pije dużo spermy, czy to pomoże?

Gość buuuuuu;(
No przytyłam, kiedys ważyłam 40 kg teraz tak z 54, ale mam 170 wzrostu wiec dobrze wygladam. czasem pobolewa mnie w dole brzucha po lewej stronie, myślałam, że to jajnik. Uwazasz, że powinnam iść na usg brzucha?

Gość kajak kojak
raczej wątroba i refluks pędź do lekarza i na usg i się dowiesz będzie dobrze trzymam kciuki:)