Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karpiel bike

Jutro idę do spowiedzi i mam problem z grzechami, pomocy!

Polecane posty

Gość Karpiel bike

Nie wiem czy nie popełnię błędu.

Gość rodzynka ..
Jaki masz ten problem?

Gość JODYYNA
przeciez jak zapomnisz jakiegos to sie nic nie stanie, mówisz przecież wiecej grzechow nie pamietam

Gość buuuuuu;(
Mam lat *** ostatni raz u spowiedzi byłam ******* Przez ten okres popełniłam takie grzechy jak: Więcej grzechów nie pamiętam, za wszystkie bardzo żaluje i bardzo prosze o rozgrzeszenie,

Gość to do wieku też się
kobieta ma przyznać???

Gość a te wasze chłopy
ja mogę grzechów dorzucić:P

Gość Karpiel bike
Ale ja nie jestem dzieckiem i nie będę przestrzegać formułki. Otóż czytam teraz o spowiedzi i ponoć zatajenie grzechów czyni spowiedź nieważną. Swoje grzechy pamiętam aż za dobrze! O niektórych jest po prostu głupio mówić, zwłaszcza tych związanym z sexem!

Gość Bumbarash
jakieś ściągnij z netu, spowiedź to jedna sciema

Gość a te wasze chłopy
bo ty myślisz że ksiądz się nie seksi prowokatorko:P mówisz tak robiłam to co ksiądz tylko nie w piątek a codziennie:D

Gość Karpiel bike
A idźcie.. :) Wcale mi tym nie pomagacie.

Gość Karpiel bike
czy musze powiedziec ze zazyłam tabletki ze strony web i to 2 razy

Gość Karpiel bike
Ja jestem chłopakiem, do cholery. Nie podszywaj się.

Gość ty mały zboczeńcu
żeby samemu poleźć do zboczonego ,zakłamanego i pazernego na kasę klechy i opowiadać mu o swoich intymnych sprawach,po to ,żeby on się podniecał , smyrał po jajkach i slinił słuchając twoich pierdołów,to samemu też trzeba być niezłym pojebusem,spadaj mały zboczeńcu,hahahaa

Gość Karpiel bike
Nikt się nie ślini, przecież jemu się nie mówi "pocierałem swojego wielkiego kutasa", tylko się to określa więc nie wiem czemu ma się ślinić!

Gość Karpiel bike
*inaczej określa

Gość .........;;;;;;;;;;;
"i ponoć zatajenie grzechów czyni spowiedź nieważną." Ameryke odkryles/as? :o

Gość Karpiel bike
Ale ja pamiętam swoje grzechy.

Gość Karpiel bike
Fuck, no to moje wcześniejsze spowiedzi są nieważne?? Tyle się przy nich stresowałem. No to co ja mam, wszystkie moje grzechy powiedzieć? Co jest grzechem, a co nim jeszcze nie jest? Myślenie o zboczeństwach jest już grzechem?

Gość ............;;;;;;;;;;;
"myślą, mową, uczynkiem i zaniedbaniem"

Gość balabala777
ja mowilam np zgrzeszylam z chlopakiem i tyle raz jeden sie mnie zapytal ale jak ? bo mozna z chłopakiem iść do sąsiada na np wiśnie i to tez będzie grzech Wyszło śmiesznie, ksiądz ok Ja nie stresuje sie przed spowiedzią Powodzenia

Gość Karpiel bike
Aaa!!... Masturbacja, nieczyste myśli... Chwileczkę. Które grzechy są śmiertelnymi grzechami, te z dekalogu? Bo w dekalogu jest 9. Nie pożądaj żony bliźniego swego. Po pierwsze nie wiadomo która jest mężatką, po drugie pożądanie seksownej kobiety to naturalny odruch, więc jak to może być grzechem?

Gość //.....//
Cos cienko z ta Spowiedzia np o tu: "buuuuuu;( Mam lat *** ostatni raz u spowiedzi byłam ******* Przez ten okres popełniłam takie grzechy jak: Więcej grzechów nie pamiętam, za wszystkie bardzo żaluje i bardzo prosze o rozgrzeszenie," ,,,,,,,,Nie mowi sie ile sie ma lat-bo to nikomu do niczego nie jest potrzebne.Nie mowie sie ze wiecej grzechow nie pamietasz bo to sie rozumie samo przez sie ze skoro ich nie wyznajesz-to ich nie pamietasz. Mowi sie natomiast i trzeba to czuc i postanowic ze:chce sie poprawic. Warunkiem pojednania z Bogiem czyli uzyskania rozgrzeszenia sa trzy rzeczy 1.Szczere wyznanie grzechow 2.Zadoscuczynienie czyli pokuta 3.Szczere postanowienie poprawy

Gość precz z czarną sotnią
katole to sobie lubią problemy robić,z byle pierdoły hahaaaa

Gość //.....//
sluchaj oszczerco-po co piszesz takie klamstwa?Kto cie o to prosil?Czy ktos tu napisal temat-jak ublizac ksiezom itp" "ty mały zboczeńcu żeby samemu poleźć do zboczonego ,zakłamanego i pazernego na kasę klechy i opowiadać mu o swoich intymnych sprawach,po to ,żeby on się podniecał , smyrał po jajkach i slinił słuchając twoich pierdołów,to samemu też trzeba być niezłym poj**usem,spadaj mały " ...trzeba miec naprawde waski rozumek zeby wypisywac takie rzeczy.Masz problem ze soba-ze swoim sumieniem-to dobrze trafiles.Spowiedz i pojednanie z Bogiem jest na to JEDYNYM lekarstwem.

Gość //.....//
"precz z czarną sotnią katole to sobie lubią problemy robić,z byle pierdoły hahaaaa" ,,,spadaj stad ateizolu !!! Po cos tu przyszedl?

Gość kochalas sie z facetem
a nie macie slubu, tak? Zalujesz tego co zrobiliscie i juz nigdy nie zamierzasz tego zrobic? Jesli nie to nie masz nawet po co isc do spowiedzi ;) Ulzylo Ci? ;)