Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shenyia

ZEMSTA - propozycje?

Polecane posty

Gość shenyia

kiedys pisałam posta, w którym wyjasniałam jaka sytuacja mnie spotkała, ale teraz nie mogę go odnalezc. chodzilo o to, ze kiedys jadąc tramwajem spotkalam kolege, który nie mial przy sobie zadnego dokumentu tozsamosci, oraz, oczywiscie, biletu. pojawiły się kanary, a jako z jestem (juz: byłam) jego znajomą to potwierdzilam autentycznosc danych, które podał na mandacie. dupek nie zapłacił kary, więc na mnie spadł ten obowiązek. byłam zmuszona zapłacić ponad 200 zł, a w obawie przed załozeniem sprawy w sądzie - zapłaciłam. do kolesia nie mogłam sie dodzwonic, nie odbierał moich telefonow - zero kontaktow! kasy nie oddał. jestem studentką, więc nie opływam w mamonę, a wyłożenie 200 zł dosłownie za NIC jeszcze uszczupliło mój budżet. chcę, żeby on oddał mi te pieniądze, tylko nie wiem jak go do tego zmusić! pomózcie, proszę! może macie jakies propozycje (cokolwiek!), albo byliscie w podobnej sytuacji i wiecie co powinnam zrobic... kazda odpowiedz mile widziana. pozdrawiam serdecznie i licze na odzew! nie pozwólmy, żeby tej świni się udało!

zrób tak - dogadaj się z kilkoma kolo ale konkretnymi, takimi charakternymi żeby nad typem popracowali i wtedy odda te 2 paki. będziesz musiala zapłacić za usługę tak że całej sieki i tak nie odzyskasz. - jak jesteś z lubuskiego - no problem, możemy się ustawić na nawijkę i jak się obczaimy to rozwiąże ten twój problem. - sieka to jest jeden temat ale ten frajer zrobił ciebie w chuja i teraz masz krzywości - ja bym go za to ukarał bardzo. tak żeby była krew i żeby go bolało albo jak się np gdzieś skitra i będzie niedostępny - wtedy ukarać trzeba kogoś z jego bliskich. KARA: - oklep (standard) - można też użyć akcesoriów i wykonać na kliencie kilka zabiegów np: łańcuchem czy młotkiem.

Pogadaj z nim, zapytaj czy mu nie wstyd, że zrobił cię w bambuko i przez niego musiałaś tyle kasy wybulić. Jak nie podziała to skorzystaj z rady kolegi powyżej

Gość DupaDupaDupa
Ja bym też kogoś nasłała .... Albo bym poszła do niego osobiście do domu przy rodzicach.. jak go znasz to adres też

daj mu wybór - ja zawsze daje wybór. musi oddać tobie sieke (te 2 paczki) + musi zapłacić karę za to co zrobił tobie - niech np: dorzuci jeszcze ze 200 zł albo kupi ci coś z rudego co mu karzesz. wtedy będzie git a jak on to oleje to już ci napisałem wyżej co i jak. 200 zł to nie jest jakaś duża sieka ale chodzi o zasady i o to żeby frajer nie pogrywał se w chuja.