Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boski12344451

CIAZA

Polecane posty

Gość boski12344451

Witam. Mam do was drogie panie pytanie, a mianowicie: Jakis tydzien temu uprawialem z moja dziewczyna seks ( gumka+ dni nieplodne+ stos. przerywany). Wczoraj powiedziala mi ze bola ja piersi( okazalo sie ze przez sen spala na brzuchu i dlatego bola), w szkole juz ja nic niebolalo. Teraz pisze mi ze dostala jakiegos krwawienia. Mozliwa sytuacja jest ze wkreca poniewaz smialem sie z dziewczyny ktora jest w cizy od nas ze szkoly i chce mi dac nauczke. Mowi mi ze niejest w ciazy, poniewaz by czula. Czy takie zmiany " objawow" sa mozliwe? Czy krwawienie moze wystapic na skutek stresu ( np. niezdanej matury probnej z jednego z przedmiotów)? Prosze o powazne odpowiedzi. PozdrAWIAM.

Gość pppppotdrghr
Nie jest w ciazy.

Gość uidhj
Czy wy naprawdę myślicie że w ciąże jest tak łatwo zajść ? Nie bój się na pewno nie jest w ciąży. A krwawienie może wystąpić z róźnych powodów, u tak młodej osoby to normalne, że okres jest nieregularny.

Gość boski12344451
Ostatnio okres zaczol sie 6 marca. Kochalismy sie dzien po okresie. Teraz dostalem sms ze ta krew leci juz w malutkich ilosciach ze sluzem jakims. (Zaczelo sie kolo 16) Co wy na to drogie panie?

Gość .........;;;;;;;;;;;
U mlodych dziewczyn to calkiem normalne. Jakies zaburzenie hormonalne. Jak sie denerwuje to niech pojdzie do ginekologa to skonsultowac.

Gość boski12344451
Dzienki wielkie. Jutro zrobimy test dla pewnosci. Pisalem z pania doktor i powiedziala ze: "Jeśli w okresie, w którym doszło do zbliżenia, Pana dziewczyna miała dni płodne (mniej więcej w środku cyklu, na kilkanaściew dni przed miesiączką), to możliwe, że wydzielina związana była z owulacją - tzw. krwawienie owulacyjne. Takie plamienie trwa maksymalnie dwa dni. Jeśli sytuacja się powtórzy, i nie będzie to w okresie płodnym, to radzę udać się do ginekologa, który zbada dziewczynę i oceni, czy nie ma na nadżerki szyjki macicy, polipa, oraz wykluczy zaburzenia hormonalne." Jutro napisze jak wynik. POZDRAWIAM!

Gość ale fajny temat :)))))
ehh, dzieci :))

Gość boski12344451
Tylko nie dzieci ;D No dzis idealnie prypada owulacja. Hehe. Badzmy dobrej mysli ;D No z bobo by niebylo problemu bo mam 3 mieszkania i 5 cyfr na koncie ;D

Gość autorze idzi moze
sie najpier doksztalcic na biologie co to jest sex a potem sie dopiero za to bierz jak sie nie ma pojecia o sexie to sie za to nie zabiera chlopcze

Gość boski12344451
Chlopaki sa w burdelach a ja jestem mlodym wilkiem... No jestem na bio-chemie i maturke nawet z tego zdaje. Wiesz zdziwilo mnie to krawienie bo 1 raz sie z tym spotkalem. Kto pyta-niebladzi. Dlatego zapytalem. A jak ktos sie chce napinac to niech na samosie idzie. Tam wielu takich. Dziekuje za uwage!