Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krysiajadzia

Chcę wyznać koledze uczucie

Polecane posty

Gość krysiajadzia

ale musze sie liczyc z tym, ze on nic do mnie nie czuje. CO zrobić, jak powie mi to w oczy?

Gość Działo.
Wygrzebać szybciutko dołek i być w nim 2 tygodnie. A potem wychodzić z dołka.

Gość krysiajadzia
Dobre :D Aczkolwiek chodzi mi o to, jak zareagować, co mu powiedzieć.

O matko, moja droga, to naprawde nie jest takie trudne powiedziec komus, ze Ci zalezy! po co Wam ta cala ideologia i podchody;) Poprostu wyczuj dobry moment i mu powiedz, zycie to ryzyko! albo cos zyskasz albo stracisz. Jak stracisz to chyba lepsze to niz zyc zludzeniami, ze moze odwzajemni uczucia jak mu powiesz... a jak nie powiesz to sie nigdy nie dowiesz! a niema nic gorszego niz wzdychac do kolegi, ktory nawet o tym niewie....

Gość Działo.
Spłonąć rumieńcem. Owinąć się różańcem. Powiedzieć zdrowaśkę. I wykopać dołek..........

Gość krysiajadzia
dzięki maxwel :)

Gość rozii
Jak masz więcej niż 18 lat to idz z nim na piwo spij się i mu to powiedz jak zareaguje źle to jak wytrzeźwiejesz zwalisz to na to że byłaś pijana i nie wiedziałaś co mówisz.

Gość krysiajadzia
Mam więcej niż 18 lat i zdecydowanie bardziej równo pod sufitem :D

Gość krysiajadzia
Tak czy inaczej, tego, ze chcę mu to powiedzieć jestem pewna, zastanawiam się raczej co zrobić, jak się zachować jesli się okaże, że on nie odwzajemnia tego, co ja czuję

Gość lichoo
skocz pod pociąg

Gość stara wyjadacz
z doświadczenia - nic nie wyznawać, jeśli facet nie robi pierwszego kroku to nie koniecznie znaczy, że jest nieśmiały - często jest niezainteresowany. Popełniłam ten błąd kilka razy, choć za każdym razie byłam pewna, że iskrzy. I był zgrzyt, wstyd i cierpienie. Czekaj i nic nie mów, zaprzyjaźnij się, nawet prowokuj sytuacje romantyczne, wspólne wyjścia, ale do momentu kiedy on sam nie da widocznego sygnału, że coś jest na rzeczy to nie ma co. Tylko sobie humor popsujesz

Krysiajadzia a czy nie czujesz, ze on cos czuje??? bo jesli zauwazylas jakies znaki to napewno bedzie Ci latwiej mu to powiedziec, umow sie z nim na spacer. Nie mow mu pod wplywem alkoholu.... mozesz stracic w jego oczach, nawet jak mu sie nie podobasz. Troche kulturalnie niech to przebiegnie.

Do stara wyjadacz: ale po co dziewczyna ma zyc zludzeniami, smialy, nie smialy, eh tam, ale moze ona nie cierpliwa! ilez to mozna na dziada czekac;) niech mu powie, a jak on nie chce to niech spada

Gość stara wyjadacz
ja tam w wyżej wymienionych sytuacjach wolałam cieszyć się fajną znajomością i śnić o romatycznym zakończeniu, niż wiedzieć, że nic z tego. Kiedyś "zakochiwałam się" non stop w facetach, z którymi zaczynała łączyć mnie fajna przyjaźń. I oczekiwałam, że oni też będą to odwzajemniać. Jakoś wydawało mi się to logiczne. Nie wyobrażałam sobie randkować z facetem do którego nic nie czuję, aż w końcu sama dałam się poderwać i zaczęłam randkować z nowo poznanym facetem. I co? Szczęśliwie zakochana od prawie 2ch lat, zaręczona, spełniona, a mój facet to za razem mój super kumpel, pierwszy w kolejce do realizowania ze mną moich chorych i szalonych pomysłów ;) Poprostu musi trafić swój na swego, a wyznanie miłości koledze niestety w 90% przypadków popsuje znajomość.

Gość jnjkjb
ja byłam po drugiej str., kumpel zapytał czy zastanawiałam się kiedyś nad tym jakby to było gdybyśmy byli razem. okropna sytuacja, ale dalej się kumplujemy. wyjaśniłam, że jest tylko moim kolegą i że ma do wyboru nie rozbudzać w sobie uczuć i dalej się ze mną spotykać, albo odejść z mojego życia.

Gość jnjkjb
zapytaj w neutralny sposób. nie mów mu, jak to Ci na nim zależy, bo wtedy może nie dać Ci wyboru i zacznie Cię unikać. jak zapytasz neutralnie, to może potraktuje to jako zielone światło do podrywania Ciebie, albo da Ci wybór taki jak ja kumplowi. powodzenia.