Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinakrk

ESPIRO METRO LUB CITY,polecacie????

Polecane posty

Gość malwinakrk

Proszę o opinie na temat tych wózków jeśli ktoś je ma lub miał.Zastanawiam się nad zakupem jednego z nich,ceny nie są najniższe więc potrzebuję opinii innych użytkowników.Z góry dziękuję:)Malwina

Gość Naranja.
Mam 2 wózki tej firmy, w tym Metro i powiem ci że jakikolwiek nie wybierzesz będzie dobrej jakości, a model dobierz wg własnych upodobań i tego do czego będzie wam służył. Espiro robi naprawdę porządne produkty - mnie jeszcze nie zawiódł.

Gość malwinakrk
Dzieki za odpowiedź:) Ja też mam już jeden wózek z Espiro model Atlantic,ale synek zaraz skończy rok i chciałabym coś lżejszego.Na pewno zdecyduję się na któryś z tych dwóch modeli bo fakt Espiro to porządna firma.Pozdrawiam:)

Gość Naranja.
Ja też mam właśnie Atlantica ;) dla młodszego synka, a starszy sporadycznie używa Metro bo już dużo chodzi o własnych nóżkach i ten Metro został kupiony głównie z myślą o tym młodszym dziecku, żeby już nie zawracać sobie głowy zakupami. Jesteśmy bardzo zadowoleni. :) Z tej firmy mamy jeszcze fotelik 0-25 kg i też jest super.

Gość espiro magic
mam espiro magic, dla mnie rewelacja wózek, zwrotny, leciutki- a mieszkam na 3pętrze, obszerne siedzisko i składane do pozycji leżącej, spory kosz na zakupy, ogólnie wózki espiro są porządne i solidne. Jak kupowałam zastanawiałam się między właśnie metro a magic, ale przeważył magic, ponieważ metro miało węższe i mniej wygodne siedzisko, był trochę mniej zwrotny i miał więcej tych rurek stelażowych od magic. ale wybór należy do ciebie, co byś nie wybrała z espiro to i tak będziesz zadowolona, bo to solidna firma :)