Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama i żonkaa

Lubię zajmować się domem i dziećmi. A Wy ?

Polecane posty

Gość Mama i żonkaa

:)

Gość oleolejjj
Lubiłam ....do czasu, kiedy sobie wszyscy ze mnie zrobili służącą...kurwa!

Gość Nie odbierajcie mnie żle, ale
Nie lubie dzieci, swoich zapewne tez nie bede lubiec, i dlatego nie bede miec :)

ja swego czasu również się w to "bawiłam" ale stwierdziłam,ze siedząc w domu człowiek się poprostu cofa i poszłam do pracy,co w żaden sposób nie kolidowało mi z prowadzeniem domu i wychowaniem dziecka. siedzenie w domu z czasem robi sie straaasznie nudne,ilez mozna latac z mopem i stac przy garach.

Gość Mama i żonkaa
Ja jestem obecnie na macierzyńskim i wcale nie narzekam. Zajmowanie się domem, gotowanie sprawia mi przyjemność. Spacerki z dziećmi. Jak dla mnie to cudowne :)

Gość plummmm
dla mnie też ale zarabiać na chleb niestety trzeba :o 🖐️

Gość to czy się cofasz czy nie
to zależy od człowieka, jak tylko latałaś z mopem to sie cofalas, ja siedzac w domu zrobilam drugi kierunek studiow

ja dzieci nie mam ale bardzo lubie zajmowac sie domem, gotowac, sprzatac... nie jestem perfekcjonistka i nie blyszczy zawsze jak w palacu ale lubie byc kura domowa :)

[zgłoś do usunięcia] to czy się cofasz czy nie to zależy od człowieka, jak tylko latałaś z mopem to sie cofalas, ja siedzac w domu zrobilam drugi kierunek studiow przechwalać sie nie będe,ale również podczas siedzenia w domu skończyłam studia,porobiłam kupe mniej i więcej przydatnych kursów,prawo jazdy aczkolwiek mierziło mnie to,ze nie pracuje,w pewnym sensie byłam zalezna od męża (co mnie strasznie irytowało) i stąd moja decyzja,by pójsc do pracy a wiesz jaka to satysfakcja pracowac na siebie,miec swoje pieniądze i być niezależnym od nikogo?

niezaleznym finansowo... ja tam nie rozmieniam na twoje i moje... u nas kasa jest wspolna, nasza

Gość to czy się cofasz czy nie
No cóż, ja nie uważałam że robiąć studia się cofam, ale ok. Wiem jaka to przyjemnosć bo pracuję, i to dla przyjemności głównie. :) A od męża nie czuję potrzeby by być niezależna, budżet mamy wspólny i wspólnie nim zarządzamy, także zależy od podejścia. ;)

Gość taka.sobie.osoba.na.forum..
ja juz 4 lata zajmuje sie domem, czasami jestem szczesliwa czasami mam dosc, jak kazdy , czy pracujacy poza domem czy w domu. Pieniadze mamy wspolne z mezem, dziecko madre, nie nerwowe (w przeciwienstwie do tych, ktore chodzily do zlobka), w domu czysto, zakupy na bierzaco, obiadek, ciasto , ucze sie jezykow w miedzyczasie, no i mam swoj maly biznesik, narazie nielegalnie, bo samej byloby mi ciezko to zalegalizowac, ale w przyszlosci jesli bedzie sie to dobrze rozwjac....otworzymy razem z mezem :) wiec kobieta -kura domowa -ale rozwijajaca sie :)

Gość widac jak sie rozwijasz
na "bierzaco":D strach pomyslec jak mowisz i piszesz w jezykach obcych, skoro nawet ojczystego nie znasz.