Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MysiapYSIA

FemiFertil + mikroskop owulacyjny!1

Polecane posty

Gość MysiapYSIA

Chciałam zapytac czy ktoras stosowała jedna z metód i czy cos to dało:( zalezy mi na czasie mam problemy z miesiaczka a tym samym zajsciem w ciaze:( Z gory dziekuje za odp

Gość no to ci raczej nie pomoze:/
a dlugo sie i starasz co na to lekarz?

Gość MysiapYSIA
z mezem staram sie juz bardzo długo miałam robione wszystkie badania lekarz mówi ze wszystko w normie ale ilez mozna miec cierpliwosci:(Probowałam wszytskiego i nic :( kolezanka mi poleciała ze jesli mam nieregularna miesiaczke mikroskop pomoze mi sprawdzic kiedy mam owulacje. A Femi Fretil ma mi unormowac cykl:(

Gość lilllianna
Hej, ja też zamówiłam CycloTest Baby, ale z polskiej strony, czekam na dostarczenie go. Mam nadzieję, że teraz mi się uda :)

Gość am_ok
Ja dopiero co zaczynam staranka z Cyclotest Baby. Wczoraj dostałam @ i zaczynam mierzyć temperaturę. Mam wewnętrzne przeczucie że starania będą owocne :)

Gość koko roko
ja mierze juz drugi miesiac cyklotestem.

Gość koko roko
pierwszy i drugi miesiac to raczej nie liczylabym ze cyclotest pokaze dobrze dni plodne.mi w pierwszym miesiacu wogole nie pokazal.z tego co wiem on musi nauczyc sie mojego cyklu.teraz juz 12 dzien drugiego cyklu i juz pokazuje ze plodne.chociaz z moich obliczen jeszcze ich byc nie powinno.ale ja tez wierze w niego bardzo:)

Gość ile kosztuje ???
???

Gość koko roko
cyclotest kosztuje ok 700zl

Gość Marteeczka
Sprzedam 1 nowe opakowanie Femifertilu. Zaszłam już w ciążę więc nie jest mi potrzebna. 30 tabletek. Data ważności 2016 r. Kontakt na marta.cieciuch@op.pl

Gość gość
bardziej polecała bym Zioła Ojca Sroki mieszane nr 3. na wyregulowanie okresu . Dla Ciebie FemiFertil a dla męża PROferil. :)