Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnnMarie

najlepszy podkład ....

Polecane posty

Dziewczyny poradźcie mi ..poszukuje idealnego podkładu ... próbowałam kilka...nie wyglądały naturalnie, raczej jak maska. Buzia była brzydka. Proszę napiszcie marki fajnych świetnie kryjących podkładów.

Gość starsza glodowkujaca
podklad dobierasz do typu cery..a potem kolorystycznie. Jaka masz cere?

Gość revlon colorstay
ale trzeba go umiec nakladac zyby uzyskac fajny efekt. acha, no i ten podklad najlepszy jest jednak na zime. na lato jest zdecydowanie za cieżki. Latem i wiosną zastępuje go Revlon Custom creations.

Gość maybelinka
ja uzywam maybelline satn jest fajny lekki taki...satynowy polecam do kupienia w rossmanie

Gość Krysia78
Polecam lekki, beztłuszczowy podkład Smashbox High Definition. Wygląda bardzo naturalnie, nie zatyka porówa a cera staje się gładsza. Kombinowałam z podkładami od lat aż w końcu trafiłam na te cudeńko. Niestety nie ma mocnego krycia ale można zastosować odpowiednią bazę pod podkład. Mam piegi przez co wybierałam kryjące podkłady. Niestety efekt był zawsze ten sam - nienaturalna maska na twarzy. Teraz baza Smashbox photo phinish color correcting a na to podkład High Definition i nareszcie mogę się nie martwić gdy ktoś z bliska mi się przygląda :)))) Aha ze względu na cenę zakupuję je na allegro :)

Gość peilin
Tez jestem fanka Smashbox, ale kupuje głównie wyrownujaca baze photo finish - jest genialna, tylko warto kupowac poza Polska, bo kosztuje skandalicznie drogo. W samolotach Aerlingus jest za polowe ceny. Nie sprawdzalam na Allegro, Krysia78 dzięki za podpowiedź. Na baze nakladam podklad wczesnie Lancome Miracle (dobry dla osob, ktorym zalezy na naturalnym wygladzie skory), a teraz YSL tez lekki,ale ja nie lubie duzo make up na twrarzy. Pozdrawiam

A ja uzywam ostatnio Dream Matte mousse od Maybelline i jest świetny :) osobiście uzywam odcienia 020 Cameo, bo mam jasną karnacje..