Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuły wojtek z onetu

Facet po 50 to morze a kobieta to wrak

Polecane posty

Gość czuły wojtek z onetu

Facet mając 50 lat ciągle jest zdolny do wszystkiego a kobieta? Jusz do niczego! Dla kobiety 50 lat to jusz mega nekrofilia. Facet ok 50 - ki zabawia sie z 20 - kami a kobieta zmienia pampersy męrzowi. Mąrz pewnie przed 70 - ka to czeba. Pamiętajcie. Facet przed 50 - ką ciągle może. Cos wam powiem. Kobiety do 30 - ki jeszcze ujdom ale po 30 - ce to jusz NIE! Drogie panie po 30 - ce. Dzisiejsze życie nie dla was. Dzis sie zyje szybko. Rzadzą młode panienki do 30 roku życia kture nie pacza na imprezie czy to karczycho bes szyji i beemki czy żonaty, byle dobrze zapłacił i swoje zrobił. A wy po 30 - ce to najpierw myslicie czy sie opłaca czy mąrz sie nie dowie i czy dzieci jusz spią. Wy sie nie nadajecie ani do zycia ani do łużka. Wam tylko smycz do ręki i z psem pochodzić, potem powrut i obiadek dla nas szykować a my po obiadku na młode panienki. Wtedy wam muwimy że idziemy do kolegi hahah. Zrozumcie to że facet np. po 40-50 - ce ciągle morze. Cos wam powiem. 30 - ki bym patykim nie ruszył, chyba ze przez szmate, ruszam tylko do gura 25 lat, przed 30 - ka tesz jusz maja celebritis na nogach i zmarszczki. Ja mam 43 lata i stac mnie na 20 - ki (bo mam kase) a nie na nekrofilie czyli 40 plus. Reasumując. Janowskiego nawet lubie. wuwuwu.czuly-wojtek.blog.onet.pl

Gość ginger21
a co to babka bo 50 nad bałtyk nie może jechać! dyskryminacja!

Gość morze w senie że sadło mu
się przelewa jak tsunami w Japonii??? :P

Gość ginger21
człowieku.... ortografia....

Gość najpierw naucz sie
poprawnie pisac, a pozniej pisz tlumoku jeden 50-letni

Gość Tristan123
Condoleezza Rice tak mi przyszła do głowy np-chyba po 50 jest i miliony innych dla których prokreacja i wierna służba panom nie jest jedynym celem:-)

Gość Tristan123
autorze i jeszcze Cię musze zmartwić- może i kobieta szybciej się starzeje a facet do konca życia może płodzić( tu się zgodzę) ale jest jeden myk- faceci żyją krócej

Gość kto wie28
fakt... lepiej być morzem niż wrakiem. Bo z Twojej wypowiedzi to wynika, że chodzi o duży zbiornik wodny. Nie mówiąc już o innych błędach. Proponuję poduczyć się ortografii, a potem zagłebiać się w możliwości damsko - męskie.

Gość inik
Nie rozumiem skąd się bierze tylu IDIOTÓW !! TO przerażajace !! Sex dla kobiety w wieku 50, 60 70 i 80 lat jestznacznie bardziej potrzebny jak kobietom przed 20 rokiem życia. Młode kobiety w większości NIE MOGĄ odczuwać w pełni satysfakcji seksualnej, bo to zwyczajnie wymaga NAUKI. Kilkaset stosunków, a dla niektórych nawet znacznie więćej (kilka tysięcy) zajmuje jednak dziesięciolecia. Podobnie jest z mężczyznami, ale tutaj są oni przez naturę zwyczajnie poszkodowani. Teoretycznie mogą zapłodnić kobietę nawet mając 110 lat, ale problem w tym że po 40 coraz rzadziej po prostu STAJE... Serce by chciało, dusza się rwie, ale ciało - nie te..... U kobiet jakby odwrotnie - chęć na sex rośnie proporcjonalnie do wieku, albo jak mawia mój kolega progresywnie, na początku do kwadratu, później szećcianu.... I są nieszczęśliwe... bo 40 latki wcale ich nie chcą, wolą małolaty, które sexu jeszcze nie pragną..... Z nimi jakoś sobie poradzą, nawet jak im nie stanie ... Mają ręce język.... Jakoś poradzą. A z kobietą, która wie czego potrzebuje - no to grozi prawdziwa KATASTROFA !!! Tyle teoria... A praktyka ? Otóż to!! Jak facet lub kobieta są inteligentni to nie szukją młodego ciała (choć, moim zdaniem kobiety mają do tego NATURALNE prawo), ale inteligentnie postępują z partnerami ze swojej kategorii wiekowej. Każdy facet jeśli nie jest poważnie chory może wykazać się właściwą sprawnością seksualną. Pod warunkiem, że WIE, że kobieta jest nastawiona do niego liberalnie i w razie brakiu wzwodu zadowoli sie pozostałymi pieszczotami. Przy takiej wzajemnej umowie ZAWSZE facetowi stanie !!! No, może w tylko w 99%. Takie są realia, tyle że ignorowane powszechnie. Czasem wygląda to żenująco, jak moje 50-60 letnie koleżanki dobierają się do synów i zięciów znajomych.... W 60% skutecznie !! Ale te 40% to autentyczny wstyd... Masz tu Basiu taki super prezent, zebyś nie musiała dobierać sie do mojego męża - ten wibrator Ci pomoże !!! Trochę głupio ze względu na męża Basi, ale czasami , niestety tak trzeba... Ale mąż Basi to facet inteligentny, załapał temat i zadeklarował, że z takim pomocnikiem to na pewno Basia będzie miała dość ...