Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje wlasne M

Emigracja czasowa się nie opłaca? Hahaha:)

Polecane posty

Gość Szatnista
Nie chce cie martwic, ale kupno mieszkania w polsce (zwlaszcza teraz) to pomylka. Z ekonomicznego, kulturoweg, i demograficznego punktu widzenia ten kraj umiera... To fajnie ze dobrze zarabiasz - ale jest naiwnoscia myslec, ze w kraju w ktorym zle sie dzieje wystarczy pelny porttwel do pelni szczescia.

Gość gratuluje mieszkania
choc to dosyc niewygorowane marzenie

Gość dołączę się11111111111111
Też się zgadzam , że to pomylka z różnych względów. ja nie mam mieszkania , ale mój znajomy już ma tu trochę.trzy domy na wynajem , w czwartym mieszka z żoną.kupuje na aukcjach remontuje i sprzedaje. A i polsce z żoną sprzedali 2 mieszkania ze spadku. Nigdy nie spotkałam się , aby się chwalił czy pierniczył o marzeniach.marzenia każdy ma , ale nie kazdy mam werwe i poukładane życie aby je spelnic. Widać jesteś bardzo nieszczęśliwa skoro wyzywasz ludzi od polaczków, a ty kim jesteś???????niemką , angielką?twoja matka polaczka cie urodziła. Co do ZDZ, pokazuje zdjęcia , bo ma urodę, więc ma co pokazać.

Gość raptem48000funtow
na miesiac wychodzi ponad 800 funtow.w roku 10000 przez 5 lat.to jest bardzo mało.moja siostra jest ksiegowa , tu po studiach i rocznie zarabia 35000 funtow juz na czysto

Gość Oplaca sie :)
narzekaja ci, co nigdy nie emigrowali.

Gratulacje! :) My właśnie zwróciliśmy się o pomoc w remoncie do firmy titanbuild.co.uk więc skoro włożymy tutaj pieniążki to posiedzimy dłużej. Ważne, że na fachowców trafiliśmy, bo to było już nasze 3 podejście do remontu.