Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taktojużjest

obłęd seksualny!! pomóżcie!!

Polecane posty

Gość taktojużjest

ej, mam problem, co robicie, żeby NIE MYŚLEĆ(!) o seksie? mam super dziewczynę, ale ja studiujemy w innych miastach, nigdy przedtem nie miałem nikogo, to się zabawiałem po 5,6x dziennie, a teraz jest ona, okazało się, że jestem w tym dobry, więc, dla Niej, przestałem, ale jak jestem w tygodniu w innym mieście, to nie mogę przestać wyobrażać sobie dosłownie prawie KAŻDEJ w miarę ładnej dziewczyny w moich objęciach, nie chcę tego i nie zrobię, ale to już przypomina chorobę, nie myślę, nie prosperuję, jedyne co mam cały czas w głowie to SEKS, chciałem iść nawet ćwiczyć, to na basenie wszyscy wyrozbierani - nie da się, a wokoło błoni biegać - same ćwiczące dziewczyny sprawa poważna, czuję się jakby bym wręcz spalany przez moje żądze :/:/:/

Gość taktojużjest
po tygodniu bez zabawiania się smak, wyobraźnia i czasem zapachy zaczynają mi sprawiać o wiele większą przyjemność, czuję się jakby te bodźce wwiercały się tak głęboko w mózg, że przechodził na inne zmysły. Np poczuje jakiś zapach, to w ułamku sekundy widzę kolory i mam wrażenie, że czuję lekki posmak czegoś, nie da się tego wytłumaczyć, Ludzie, też tak macie? A najlepsze, że nawet muzyka może mi sprawiać większą przyjemność, taki emocjonalny haj

Gość Serafina_90
To wygląda na seksoholizm. Myślę, że powinieneś zasięgnąć porady specjalisty.

Gość taktojużjest
Ale z drugiej strony się boję, że stracę zapał do kochania się z moją dziewczyną. Chciałbym po prostu to kontrolować. Już teraz jestem w stanie dać Dziewczynie niebo, chciałbym to kontrolować, żeby być lepszym i lepszym, ale jednocześnie mam nadzieję, że to nie przejmie mnie

Gość kłąkążłpk
wiesz wszystkie dziwne zachowania, odchyly sa ok . to sposob na odreagowanie stresu emocji..trudnych momentow w zciu ale gdy nagle odkrywamy ze przez to dziwne zachowanie nie mozemy nnormalnie funkcjonowac, to jest to znak ze trzeba dzialac. moze to by faktycznie objaw jakiegos zaburzenia na tle seksualnym, powinienies udac sie do specjalisy jesli czujesz ze tracisz nad tym kontrole i nie potrafisz sobie sam pomoc