Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marlies.......................

Jesteście bezradni,beznadzieni,okrutni...Żal mi was

Polecane posty

napewno bezrobotni,nie inteligentni,sami sobie nie poradzicie w problemach tylko błagacie o porady.Siedzicie na tej kafeteri i bezsensu pierdolicie,wymyslacie beznadziejne bezsensu tematy na ktore sensownej odpowiedzi nie dostaniecie.I po co wam to???z kompleksami z urazem psychicznym.Siedzice po to by sie wyzyć na kimś,dopierdolic osobie ktorej zazdrościcie np, wygląd.

żalosna jesteś.Widze że coś dolega tobie.Prawda boli!Widze że weszłaś w termat dotyczący ciebie

Gość qurte
no Kafeteria w całej okazałości..jak psycha nie wytrzymuje czytania to zwiewaj ! My się tarzamy w okrucieństwie ,łgarstwie i marnych prowokacjach...do tego w większości jesteśmy urzędnikami, kierownikami i dyrektorami na wysokich stołkach ale w godzinach pracy nudzimy się okrutnie, tu tyrasz a my odpierniczamy 8h. ŻYJ z tym..:P

Gość to nawet dobrze, ale
a autorka co robi? też wylewa swoje żale i pretensje zamiast stąd sobie już dawno iść.

Gość Kurde autor mnie oświecił
moje życie jest żałosne :( Całą noc siedziałam nad projektem za który dostanę tyle, by nie pracował kolejne pół roku lub rok a w łóżku mój wspaniały mąż :( Idę się pociąć. Zazdroszczę autorce/autorowi odwagi że mi to wypomniał/a. Chciałam tylko przejrzeć mój temat o gotowaniu ale już wiem, że zmarnowałam życie...

A ci czegoś brak ?? Po to jest to forum :classic_cool: Ktoś gdzieś cie zjechał w jakimś temacie albo wcale ci nie odpisał , że pieprzysz takie głupoty ?? :P:P:P Napisz z czarnego nica jak jesteś taka cwana :P

i co ułożyliście sobie zycie z tych porad???czy może to był cios poniżej pasa???prawda boli.Gdybyście byli inteligentni sami poradzilibyście sobie z rozwiązywaniem problemów idioci!

Gość poczatek konca
buahaaha autorka tematu to jakas szara brzydka mysz :D gnij kurwo

a dlaczego niby miałabym być szarą myszą???nierozumiesz tematu.masz problemy z mysleniem??

Ja mam super pracę w biedronce i męża, który (pewnie będziecie mi zazdrościć) też PRACUJE !

podszyw....wkońcu jak jest topik o idiotach to będą się wpisywać.Wszystko na temat