Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam psychologa...

SZUKAM PSYCHOLOGA WIRTUALNEGO

Polecane posty

Gość Psycholog on-line
Chciałbym polecić korzystanie ze swoich usług przez internet za pośrednictwem serwisu e-psychologowie. Jestem psychologiem, psychoterapeutą, pracowałem w szpitalu psychiatrycznym, obecnie przyjmuje w Poradni Zdrowia Psychicznego oraz w prywatnym gabinecie. Więcej informacji o mnie tutaj: https://www.e-psychologowie.pl/psycholog/?mid=70&func=details&item=6889

Gość wirtualny psycholog
to nieporozumienie,bo niby czemu miałby tu słuzyc???

Korzystałam z porad Pani psycholog Marty. Byłam totalnie zdesperowana, a ta Pani mi wiele pomogła. Wyczerpujące rady za symboliczne 10 zł. Czasem udziela za darmo (zależy od powagi sprawy). Podaję maila jeśli ktoś chce zasiegnąć jej pomocy. psychologmsz@gmail.com

Gość gość
Proszę pisać na mail kubu20xxx@wp.pl. POMAGAM

Gość motyllll1980
Polecam Panią Monikę z Centrum Psychoterapii i Rozwoju Osobistego Systema. Kompetentna i bardzo ciepła osoba. Oferuje usługi online w bardzo przystępnych cenach. Ja korzystałam z kontaktów mailowych. Odpowiedzi na maile były bardzo szybko. Ważne jest to, że niby płacisz za 10 e-maili a i tak otrzymasz kilka więcej. Pani psycholog nie jest aż taka zasadnicza, co stanowi jej wielki plus. Ja zgłosiłam się z problemami w związku. Kontakt z Panią Moniką pozwolił mi poukładać sobie wiele rzeczy w głowie i podjąć ważne i dobre dla mnie decyzje. Polecam.

Gość motyllll1980
Zapomniałam podać adres mailowy: www.centrumsystema.pl

Gość pirudzka
Hej , ja bylam u psychologa online . Zdecydowanie inaczej niż na normalnej wizycie :) Został mi 1 kod zniżkowy (5%) , wiec jak cos to kto pierwszy ten lepszy: S86NWFEO psychologonline.tv

Gość Kaciaaa
Zerknijcie tutaj - bardzo fajne ogłoszenie i psycholożka też rzetelna choć na pierwszy rzut oka ogłoszenie może wydawać się dziwne. Spróbowałam i jestem zadowolona. Właśnie taka najzwyklejsza rozmowa najbardziej pomaga!! http://www.gumtree.pl/cp-zdrowie/srodmiescie/porada-psychologa-niskie-ceny-pomoz-sobie-543204951?Guid=14253694-c030-a20b-2666-47b3ffffacab

Gość gość
Jest taka prawda: żaden szanujący się i kompetentny psycholog, który rzeczywiście ma pacjentów, nie siedzi przed komputerem i nie pomaga on-line. Ludzie, obudźcie się. To tak, jakby ktoś chciał wyleczyć się nie idąc do lekarza, tylko korzystając z internetu.

Gość gość
Z lekarzami to jeszcze rozumiem,mozna do nich nie chodzić i leczyć w internecie,ale do psychologa trzeba poksc on musi rozmawiac z wami osobiscie,musi obserwowac reakcje,ciało,tego nie da sie zrobić przez internet

Gość gość
Nie wiem czy ten psycholog przyjmuje wirtualnie ale zawsze można zadzwonić i się zapytać, polecam gabinet psychologa i psychoterapeuty Pani Ireny Maślankowskiej z Opola. Co do jednego z komentarzu-owszem z psychologiem trzeba spotkać się twarzą w twarz ale nie zawsze jest to konieczne, czasami w interwencji kryzysowej albo prowadzeniu długotrwale klienta można sobie pozwolić na takie pojedyncze spotkania "wirtualne".

Gość gość
wirtualne porady? Troche kiepsko, wiesz jak szukasz czegos takiego to możesz się wyzalic pierwszej lepszej osobie i nie będzie w tym problemu, w pomocy najważniejszy jest kontakt z drugim człowiekiem, w cztery oczy raczej, ja chodze do tej pani tu http://gabinet-psychologiczny.waw.pl/ i powoli dochodze do siebie.

Gość gość
Ale to jest reklama,nie reklamujemy bo nie wszystko jest dla wszystkich

Gość gość
Nie ma czegos takiego jak wirtualny psycholog,czy Twoje zycie tez ma byc wirtualne???

Gość gość
Moze włąsnie dlatego ze zyjesz wirtualnie,potrzebujesz psychologa

może za bardzo żyjesz w wirtualnym świecie i stąd problemy.

Gość gość
Ale nie powtarzaj po mnie Eryku

Gość Ivan
Jestem z Ukrainy, psycholog kliniczny, pracuje w Kijowie, w szpitalu psychiatrycznym. Ile w Polsce kosztuje godzina konsultacii online?

Gość gość
Polecam bardzo dobre usługi psychologiczne sama z nich korzystałam Prosze o kontakt

Gość marokosz
Namiary na fachowców - https://www.tourmedica.pl/ To taka baza specjalistów z poszczególnych miast. Generalnie nie ma najmniejszych problemów ze znalezieniem pomocy, ale zakładając, że bierzesz pod uwagę prywatne kliniki.

Gość gość
Dziwię się, że jeszcze nie padła nazwa www.psycholog-online.org :) Bardzo miłe i kompetentne panie psycholog, porady na mail, czat, czy skype. Warto się skontaktować.

Gość złamana89
Ja uważam, że jeśli gabinet jest sprawdzony, to nie robi to różnicy, czy psychoterapia prowadzona jest on-line, czy w sposób tradycyjny. Oczywiście, że lepiej by było przejść taką terapię face-to-face, jednak nie zawsze jest taka możliwość, niestety. Ale wystarczy sprawdzić terapeutę i jego kompetencje, ot co. Tutaj na przykład można z takiej psychoterapii przez skype skorzystać: http://psychomedic.pl/psychoterapia-przez-skype/ A klinika Psychomedic akurat cieszy się uznaniem i pracują w niej kompetentni lekarze. Opcja idealna dla osób przebywających za granicą. Terapia prowadzona jest również w języku angielskim.

Gość emiszen
osobiście mogę polecić psychologa, który pomógł mi co prawda nie wirtualnie, ale wydaje mi się że drogą negocjacji można i załatwić terapię przez skype... https://www.znanylekarz.pl/ewa-guzowska/terapeuta/warszawa Pani Ewa posiada za sobą wiele pozytywnie przeprowadzonych terapii więc śmiało możesz jej zaufać. Powodzenia:)

Gość gość
Tutaj macie namiary - http://www.gabinetyrozwoju.pl Wszystko zależy od tego, jaka jest sytuacja. Ogólnie powinni wam zdecydowanie pomóc, nawet internetowo. Sztuka to znalezienie solidnego fachowca.

Gość angelaxo
Myślę, że warto jednak rozglądać się za osobami doświadczonymi już w udzielaniu tego rodzaju pomocy. Ja szukałam psychologa online jak byłam w Anglii. Nie miałam dostępu do specjalisty polskojęzycznej, a bardzo mi na tym zależało, bo mimo że znam dość dobrze angielski, to w niektórych sytuacjach język ojczysty jest niezastąpiony. Zgłosiłam się do Przestrzeni Pomocy i zdecydowanie mogę ich polecić :) Uważam, że to bardzo dobrze, że jest dostępna taka forma terapii, nie tylko dla osób na emigracji - ludzie są w różnych sytuacjach.