Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam psychologa...

SZUKAM PSYCHOLOGA WIRTUALNEGO

Polecane posty

Gość gość
Ja trafiłam do Mateusza Dobosza z e-poradnia.com z zaburzeniami snu. Teraz żałuję, że tak późno, no ale jak to mówią mądry Polak po szkodzie. Psycholog bardzo profesjonalny i wyrozumiały, a przede wszystkim przystępny. Potrafi dotzreć do człowieka :)

Gość gość
Tylko nie korzystaj z sesji pozno wieczorem bo to niezdrowe. Ja teraz tez jestem na sesji online. Do tego mam książkę i ćwiczenia.

Gość aneta446
A możecie polecić psychologa online dla dzieci? Szukam obecnie specjalisty dla synka, a w sierpniu przeprowadzamy się do Niemiec. Wiem, że takie terapie wymagają czasem więcej czasu, więc pomyślałam, że dobrze by było zacząć teraz z psychologiem, z którym będzie możliwe kontynuowanie kontaktu przez internet.

Gość gość
W e-poradnia mają też specjalistów dziecięcych przy czym pewnie zależnie od szczegółów problemu, polecą Ci inną osobę. Najlepiej do nich się odezwać bezpośrednio, bo grupa jest sprawdzona :)

Gość gość
psychoterapia przez Skype, powodzenia, napisz nam, czy też mają Umysł ponad nastrojem

Gość gość
Z tego co się rozeznaliśmy to chodzi w nich głównie o przerabianie książek z Wydawnictwa Uniwersytetu Jagiellońskiego. Hitem to jest lub był "Umysł ponad nastrojem". Pozwólmy książce się co nieco utrzymać.

Gość soniaaaa70
A tutaj https://psychomedic.online/ już zaglądaliście? Myślę, że warto. W Psychomedic mają naprawdę świetnych specjalistów. Poza tym plusem jest to, że można u nich nie tylko porozmawiać przez Skype, ale również przez telefon.

Gość gość
jeśli chcesz w domowych pieleszach porozmawiać o swoim problemie polecam strony: www.przestrzen-pomocy.pl www.e-poradnia.com www.przystan-psychologiczna.pl www.terapeutyczna.waw.pl Tam można otrzymać pomoc.

Gość gość
Psychomedic

Gość balbinaaaa8
Pod numerem 22 254 54 54 można zarejestrować się na wizytę online do Psychomedic. Faktycznie taka terapia ma sens. Naprawdę bowiem pomaga. Poczytajcie sobie o niej koniecznie.

Gość syla661
Wideokonsultacje oferuje Klinika Psychomedic. Tutaj https://psychomedic.online sobie zerknijcie. Moje zdanie jest to idealne rozwiązanie szczególnie dla osób przebywających za granicą.

Gość gość
Korzystalam z pomocy p.Anny Sosinowskiej właśnie online i wiem po sobie i opinia innych, że jest dobrym psychologiem. Też mi ja polecali a napisałam przez stronkę annasosinowskamroz.wixsite.com/animus

Gość hankaaa8
Zdecydowanie Psychomiedic. Mają tam doświadczonych psychologów. Może zerknąć na ich stronę, albo dopytać się wszystkiego telefonicznie pod nr 22 254 54 54 . Wideokonsultacje, to naprawdę dobre rozwiązanie.

Gość werka991
Mieszkając za granicą ciężko znaleźć dobrego psychologa z Polski. Dlatego warto skorzystać z pomocy psychologa online np z https://psychomedic.online/ Maja świetnych specjalistów i mozna skorzystać z ich pomocy przez internet 7 dni w tygodniu.

Gość Marta

Ja mam świetnego psychoterapeutę pana Michała!Rozmawiam z nim na psychoterapia-online.pl. Jestem za granicą i bardzo ciesze się, że dostałam od znajomej namiary na niego. Dzięki niemu moje poczucie zdecydowanie się polepszyło...

Gość Eryk

Również korzystałam z pomocy pana Michała i jestem  bardzo zadowolony. Nigdy nie spodziewałbym się, że rozmowy online z psychoterapeutą mogą tak pomóc.  Świetny specjalista. 

Gość Nina

Polecam Przystanek Empatia. Świetni specjaliści. Bardzo mi pomogli moja terapia, odbywała się za pomocą skypa.

Gość NieGoloSlowny

wowin . pl / pomoc-psychologa-dla-kazdego-2/        - usuńcie sobie spacje

Ja niestety potrzebowałem psychologa, jak byłem na studiach i nie znalazłem żadnego na NFZ,
ale okazuje się, że jest takich wielu. Wystarczy poszukać.

Gość kipi

Miałam obiekcje przed terapia online ale z przymusu po trosze skorzystałam i do dzisiaj korzystam. Trafiłam na PsychoMedic i nie wiem, czy mogłam trafić lepiej. Gdyby nie oni to pewnie miałabym głęboka depresję, daleko od bliskich (mieszkam w Arabii Saudyjskiej), bez języka i w kraju, sami wiecie jakim...