Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maciekgdansk1990

Zostawila mnie drugi raz

Polecane posty

Przenioslem sie do nowej szkoly w gdansku i poznalem tam dziewczyne. Spotkalismy sie kilka razy, wygladalo na to ze bedziemy razem. Ta jednak wybrala innego a mnie zostawila. Chciala zebysmy byli przyjaciolmi ale tak sie nie dalo. Kochalem ja caly czas, nie moglem o niej zapomniec. Po po paru miesiacach odezwala sie ze chce ze mna byc. Wybaczylem jej, ona zostawila dla mnie tego bylego. Mowila piekne rzeczy i ze mnie kocha. Wszystko sie ukladalo az w pewnym momencie powiedziala ze mnie nie kocha i w ciagu tygodnia znalazla sobie nowego chlopaka a mnie znowu zostawila. Nie wiem jak tak mozna. To jest zachowanie jakiejs dziwki normalnie. Teraz ma na mnie wyjebane. Codziennie patrze na nia jak siedzi w szkole z tym chlopakiem, mysle ze jest suką ale i tak ja kocham. Nie wiem co teraz robic. Czekac i moze wroci czy isc dalej? Jakby teraz wrocila to nie wiem co bym zrobil, mam chyba za duzo honoru zeby znowu dac sie tak skrzywdzic. Czy taka osoba jest warta czekania?

Gość wjebalkes sie
nie

Nie jest tego warta . Kiedyś miałem podobnie z pewną dziewczyną a teraz wiesz co się o niej dowiedziałem ? Że spotyka się z dilerem maryśki który ją bije i można powiedzieć że ją wychował sobie . Też ciągle się z nią schodziłem bo myślałem że będzie dobrze a było jeszcze bardziej żałośnie . Wydaje mi się że najlepiej będzie jak pójdziesz dalej bo ona jak do Ciebie wróci to tylko po to żeby się zabawić .

Ja nie moge w to uwierzyc, spedzilismy razem tyle czasu, na spacerach po rynku itp. Mowila takie reczy, ze mnie kocha i wiele innych a teraz to. Jest suka, jak mysle ze jej nienawidze to pomaga to na chwile

Gość olej ta suczzzzz
!!

Gość Zacząłeś emanować pewnością si
Znajdź sobie nową i tyle. Po chuja będziesz się rozklejał ?