Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggf

czy jestem gruba?

Polecane posty

Gość gggf

Ostatnio mam obsesję na punkcie swojego wyglądu ;/ noszę rozmiar 36, mam 170 cm wzrostu ważę jakieś 59 kG(!!!!). spodnie mam w rozmiarze 28/33 czy to duży rozmiar? Moje wymiary ok. 88/68/96. Czuję się gruba i okropna ;/ ciągle liczę każdą kalorie ;/

Gość cvbn
po prostu żygać mi się chce jak czytam takie głupie laski

Gość CHYBA RACZEJ GŁUPIA
i tego się nie da wyleczyć :P

Gość gggf
a najgorsze jest to, ze naprawdę mało jem. W tym roku nie jadłam jeszcze zmieniaków, moze raz czy 2 białe pieczywo. Jem w ogóle mało pieczywa, jak coś to chrupkie, albo razowe, zytnie. Nie piję sokówz kartonów, słodkich napojów (jedynie do drinków na imprezach), fastfoodów też nie jadam, bardzo okazjonlanie. Czasami jem słodycze, różnie nei raz kilka razy w tygodniu nie raz w ogóle, ale nie obżeram się nimi. Ogólnie wydaje mi się, ze jem mało, w tygodniu nie jadam obiadów, bo studiuję i nie mam czasu, dopiero w weekendy w domu. Np dziś zjadłam serek wiejski + otręby, grejfrut, 2 marchewki, musli + otręby + płatki owsiane z mlekiem 0,5%, kubek budyniu, 4 krewetki i wafla ryżowego. W podbnych ilościach jem w w tygodniu... staram się zwracać uwagę na to co jem..

Gość to tzw prostak
znów jakaś debilka

Gość black cherry shot
88 cm w biuście to mało, 68 cm w talii to standard gruba na pewno nie jesteś, jak masz 170 cm i ważysz 59 kg to jest git majonez idź na czekoladę

Gość Gadatliwa..
Jesteś szczupła :) i na pewno niezła z Ciebie laska :) głowa do góry nie porównuj sie do zretuszowanych modelek z reklam . Piękno jest w Tobie kochana. Zaakceptuj i pokochaj siebie taką jaka jesteś :)

Gość Dziadek Bierzański
Może i niezła laska ale co z tego jak z mordy brzydka ?

dupsko niewymierne, do reszty, zapewne i uda jak tłuczki. Tłusta jesteś. Po chuj wogóle żyjesz suko ??? Za 4-5 lat zrobisz się tłuasta, będziesz musiała sama sobie pierdolnąc w łeb .

Gość Jakas spasla swinia
sie tu pociesza i cie obraza.Nazywa debilka , kobiete, ktora chce miec czlowiecze ksztalty, a nie swini na uboj.

Gość gggf
wiem, że w biuście mało, praiwe go nie mam, ale to nie jest zależne ode mnie, a od genów ;) w sumie jak inne rzeczy, ale inne można dopracować w naturalny sposób tego niestety nie. kiedyś miałam z tego powodu kompleks, ale teraz już się tym nie przejmuję , przynjamnije nic nie bedzie mi ciążyć i wisieć na starość :) Nie przejmuję się wyzwiskami ludzi, którzy mnie nie znają i są anonimowi dlatego cwani, więc nawet tego nie komentuję ;)

Gość A ile masz wzrostu i
ile wazysz ???? Ale szczerze !!!

Gość gggf
Tak jak napisałam mam 170 cm wzrostu ważyłam się w weekend bodajże to było ok. 59 kg. A czemu myślisz, ze kłamię?

Gość No chuda nie jestes
ale taka normalna (szczupla tez nie). Cycki dostaniesz po dziecku, tylko pilnuj bioder zeby sie nie rozeszly !

Gość gggf
up

Gość ewelala
no za gruba troche. moglabys schudnac.

Gość gggf
ile gdzieś?

Gość gggf
up

Gość gggf
podnoszę :)

Gość gggf
nie zaprzeczam :P ale tak się czuję, grubo ;/

Gość jesli masz 96 cm
w biodrach to nei nosisz rozmiaru 36.

Gość gggf
Wszystkie spodnie mam srozmiaru 36 i po noszeniu ich trochę i ich rozciagnięciu są luźne. Ostanio kupiłam lee 28/33 już są luźne, tak to mam np. ze stradivariusa, zary, h&m 36 rozm. z diverse 27, z bershki jedne 34 rozm. (tylko to jest taki luźny krój, w tyłku) A mierzyłam się jakieś 2 tygdonie temu w najserszym miejscu i było 96 cm

Gość njnjnj
gufno prawda ja mam 96cm w biodrach i mam rozmiar spodni40!!!! biust 96 talia 82 i waże 74kg!!!!

Gość gggf
To nei wiem jak się mierzysz. Ja bidora mierzę w najszerszym miejscu na pupie i tyle jest. Nie mam powdow kłamać co do wymiarów i rozmiaru tym bardziej, ze jestem anonimowa.

Gość jesli masz 96 cm
ale gadasz glupoty. sama mam 91 cm w najszerszym miejscu w biodrach tj w dupie i wchodzę w spodnie z hm rozm 36 niemalże na styk. jesli nosisz 36, to nosisz za male spodnie.

Gość njnjnj
również mierze w najszerszych miejscach i mam 173 cm wiec nie kumam??? niby na swoja wage nie wygladam ale waże tyle ile waże .

Gość gggf
Na pewno nic nie noszę za małego. Żadne spodnie mnie nie gniotą, nie podcinają w brzuchu itp wręcz po kilku ubraniach jest luz...nawet po praniu nie mam problemów z ubraniem. WIęc naprawdę nie wiem..

Gość njnjnj
pewnie zaklada zaciasne a później krzyczy że się jaj boczki wylewają:P

Gość gggf
Po peirwsze nie mam boczków i nic mi się nei wylewa. Bez problemu chodzę w obcisłych bluzkach włożonych do spodni i nic mi się nei wylewa.