Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggf

czy jestem gruba?

Polecane posty

Gość njnjnj
to po huj sie chcesz odchudzac???

Gość gggf
bo czuję się grubo, chciałabym mieć szczuplejsze nogi, mniej w biodrach a to, ze nie mam boczków zawdzięczam kręceniu na hula hop, ale brzuch mam trochę wsytający, ale to też neistety jego natura.

To widzę że mamy podobny problem:) tyle że ja mam jakieś 173cm i ważę 58:) jedyne co mnie pociesza to umięśniony brzuch:P i nie wmawiaj sobie żadnych kompleksów dziewczyno:) bo nie jesteś chuda a zgrabna;) w sam raz! :P

Gość gggf
Dzięki! Ale mam nadzieję, że wiosna, lato więcej ruchu, rower to spadną z 4 kg i będzie idealnie ;)

Gość joł jolka
njnjnj: "gufno prawda ja mam 96cm w biodrach i mam rozmiar spodni40!!!! biust 96 talia 82 i waże 74kg!!!!" a nie sądzisz, że 15 kg różnicy wyklucza ten sam rozmiar? też mam w biodrach 96 cm, mam 170 cm i ważę 58 kg i noszę rozmiar 36, 38 - zależnie od fasonu:) biust 95 cm, talia 64 cm bez problemu kupuję spodnie z odpowiednią długością nogawek, dobre w biodrach i udach, raczej moje niższe koleżanki mają większy problem ze skracaniem nogawek

Gość gggf
zle link skopiowany :) Moj rozmiar?? i 15 kg ciezsza??

Gość gggf
Ok wystarczyło spację usunąć ;) To jest kawałek już ciałka ;p

Gość gggf
jUż wiem do kogo się tyczy :)

Gość joł jolka
przepraszam za niezaadresowanie, a do pani bardziej tęgiej to było:) Autorko, nie przejmuj się komentarzami osób, które ważąc 15 kg więcej od Ciebie wiedzą jak wyglądasz i jaki rozmiar nosisz bo masz taki sam obwód bioder (tylko u Ciebie ten obwód to kwestia budowy, a nie tkanki tłuszczowej) albo osób które noszą ten sam rozmiar a mają inny obwód jeśli jesteś drobnej budowy możesz sobie 3 kg zrzucić,jak się lepiej poczujesz, ale według mnie nie powinnaś na pewno nie jest źle:) ja mam średnią budowę i z wagą 58-60 kg mi najlepiej i w nosie mam, co inne kobiety myślą sobie się podobam, swojemu facetowi też, ogromnej ilości facetów, których mijam/spotykam również i mi to wystarczy

Gość gggf
JA chcę dla samej siebie spaść te max 4 kg, czułabym się swietnie. I tak spadłam trochę, bo po wakacjach przytyłam do 64 kg, nawet nie byto to bardzo widoczne. Ale tak 58 czuję się dobrze. A na zaintereswoanie czy pozytywne komantarze od mężczyzn, nie narzekam, bo zawsze słyszę, że mam długie nogi, kobiecą budowę, więc nie jest źle :)

Gość Nie lubię polskich facetow!
wiem co czujesz! mam 174cm i waze 56, ale czuje sie fatalnie, wazylam 62 i od tego momentu powiedzialam stop, chce dojsc do 52 i wtedy bedzie idealnie. rozmiar mam 36 czasami 34, ale zadko, mam 2 miesiace na zgubienie tych kilogramów, a ty jesli czujesz sie zle ze swoja wage to zmien to, nie waze co pisza inni, masz czuc sie dbrze we walsnym ciele, tylko oczywiscie znaj umiar

Gość gggf
zgadzam się :) ja chcę ważyć 55 kg i będzie super :) Jak jest w granicach 58 jestem zadowolona, było kiedyś ok. 64 było fatalnie. Teraz jest dobrze, ale chciałabym powoli, niedrastycznie i na długotrwale zejść do 55 kg :) A najbardziej liczę na wiosenno letni ruch i łądne wyrzeźbienie sylwetki rowerem, biaganiem ;)

dokladnie, rowniez mam zamiar duzo biegac i zdobyc wymarzoną sylwetkę, juz teraz nie ejstt żle, ale chcę troche zmienic kształ mojego ciała :) POWODZEEENIA :)

Gość gggf
Nie dziękuję, co by nie zapeszyć! Wzajemnie, powoli do celu! Wymarzonych rezultatów! :)

mam silną wolę, wiec sie uda :)) dzieki ;)

Gość gggf
up