Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przemyśl i odpowiedz

Pytanie do Mężczyzn

Polecane posty

Mam takie szczerze pyt do mężczyzn. Czy potrafilibyście związać sie z kobietą z dzieckiem? Mile widziane uzasadnienie ;)

Ostatnio coraz częściej spotykam się z opinią, że kobieta z dzieckiem to "zbędny bagaż".

Podnoszę.

Gość związują się tylko gamonie
taka prawda, bo przecież facet z jajami ma jakiś wybór. Pierdoła weźmie pierwszą która go zechce :)

A dlaczego zbędny? Fakt każdy by chciał mieć dziewicę/kobietę która nie ma jeszcze dzieci ale jak facet się zakocha to też pokocha dziecko ;) tylko jeszcze jeszcze jedna rzecz. dlaczego ta kobieta jest samotną matką?

A facet z jajami nie może zadurzyć się w kobiecie, która jest po przejściach? Co to za facet z jajami w takim razie? :D

Levviatan nie którzy tak sądzą ;) wiesz każdy ma swoje "racje". Ja np nigdy nie związałabym się z mężczyzną, który np jest żonaty albo "niby" w trakcie rozwodu.Wiem, że to nie to samo ;

Przemyśl i odpowiedz -> no facet z jajami to raczej rolnik mający fermę kur :P

Pewnie że może. Niestety życie to nie bajka. Na ogół dzieci strasznie niszczą kobietę. Bo kobieta ma mniej czasu dla siebie. Oczywiście nie ma na to zasady, ale życie to nie "na współnej" nie każda dziewczyna z dzieckiem to Edyta Herbuś :)

Tak ciąża zmienia życie, zmienia kobietę. Ale ja też myślę związkach poważnych (dojrzałych), w których liczy się ustabilizowanie a nie imprezowanie. Choć dziecko w niczym nie przeszkadza.

Wielu osobom dzieci w imprezowaniu nie przeszkadzają :) Reasumując kobieta samotna z dzieckiem musi pracować za dwoje a w sumie za troje aby dobrze wyglądać i jako tako wiązać koniec z końcem.

Ja jestem a w sumie byłam samotną matką ;) nawet nie długo :D Pracuje sama na siebie i dziecko. Choć jest cieżko na wynajmowanym mieszkaniu a po rozstaniu z mężem zostałam z długami i 2zł. Na brak powodzenia nie narzekam. Choć jeden powiedział mi wprost, że nie jest gotów na to aby zostać ojcem obcego dziecka. Powiedział wprost, że w przyszłości "nasze dzieci mogą być wyróżniane". Teraz mam nowego partnera. Na brak powodzenia nie narzekam :P Ale nie tylko ja mam takie szczęście..

Gość ebndyerfhyerf
po pierwsze oczywiscie mezczyzni nie potrafia kochac;) to wyzsze uczucie jest im nieznane jesli jestes fajna dupa to bede cie porzadac-inaczej kochac wedl.mezczyzn i wtedy masz szanse na bycie z kims;) ale czy warto;p?? musisz byc naprawdę atrakcyjna :)

Ja bym w sobie sporo zmieniła. Ciąża również zmieniła moje ciało ponieważ utyłm do kosmicznych rozmiarów. Już najszczęście schudłam ale rozstępy i celulitis pozostały. I chyba bardziej przeszkadza to mi niż mężczyznom. Na pewno część z nich chciałaby tylko pomoczyć. Nie jestem jakąś super seksbombą. Niestety :P Nie mierzę też w za wysokie progi. Nie oceniam ludzi po wyglądzie a po charakterze i stylu bycia. Tak tak jestem to jedną z nielicznych :P Nie mam przyjaciółek. Mam tylko jedną koleżankę i sporo kolegów od dziecka wychowywałam się wśród facetów i to z nimi mam zawsze tematy do rozmowy.

Nie długo spadam zrobić włosy i makijaż przed pracą ;) między czasie jeszcze będę wpadać. Mam nadzieje, że temat się rozwinie; )

Podnoszę

Gość gsghtyfdsw
Fajna mamuśka z Ciebie. Może sie umówimy??????????????

Nie dziękuję ;) Spotykam się już z kimś :D

Podnoszę

ja tez podnosze, bo wlasnie jestem taka mama i mnie to ciekawi , co ci faceci o tym , o nas sadza... ciekawe....

Gość Też się tego bałam.
Dlatego usunęłam ciążę i nie mam problemu. Za słaba jestem na poświęcanie się i pokazywanie palcami, że ta chodzi z brzuchem. Nie przeżyłabym tego i nie mam wątpliwości, że nikt by mnie nie zechciał. Każdy facet chce mieć spokój, a nie dziecko. Podziwiam dziewczyny, które mają dosyć siły żeby być samotną matką. Ja za bardzo patrzę na ludzi, na to co mówią i prędzej bym się zapiła na śmierć niż urodziła. A chłopak jeszcze bardziej nie chciał dziecka i sam mi zapłacił za zabieg. Nie jestem już z nim. Aborcji nie żałuję, bo jakbym nie zrobiła to cały czas bym musiała patrzeć na jego gębę od czasu do czasu i miałabym poczucie, że pomogłam przenieść dalej jego geny.