karolina070288 0 Napisano Marzec 23, 2011 hej dziewczyny. mam pewien problem... otóż od kilku mcy biorę tabletki novynette, są dla mnie bardzo dobre, nie mam żadnych dolegliwości, nie przytyłam, itp... jednak nie wiem skąd od ponad tygodnia mam krwawienie tak jak przy okresie...może troszkę mniej obfite niż przy okresie. musze zakładac tampony bo wkładki hig nie wystarczają... :( jeszcze jedna uwaga.. 3 marca dostałam okres i trwał on zaledwie 2 dni !! po 2 dniach zniknął zupelnie... było to oczywiscie w przerwie 7 dniowej przed kolejnym opakowaniem... bylam zdziwiona bo nigdy nie miałam tak krótkiego okresu !! no a teraz kiedy juz prawie kończe opakowanie mam krwawienie od ponad tygodnia.... czytając na forach wnioskuję ze to ponoc wina hormonów, a raczej że w tabl anty jest ich za mało i nie trzymają cyklu... czy to prawda?? i czy któraś z Was miala podobny problem?? prosze o odp :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RumakWChuj Napisano Marzec 23, 2011 gin korwa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach