Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrozka chrzestna

DUKAN - ile powinny trwać etapy??

Polecane posty

hej, od dzisiaj zaczęłam dukana. do tego rower z córcią i jakies tabletki wspomagające odchudzanie. czytam o tym dukanie i czym, ale nie wiem ile powinny trwać te etapy? Mój wzrost to 177cm 81kg , a mój cel to 70 kg. jednakże nie wiem ile ma trwac pierwszy etap ile drugi itd. itd....

dzis zaczelam od sniadania - dwie kanapki chleba razowego z chudą wędliną i pomidorem. do tego kupiłam etreby owsiane i pszenne. oczywiscie jogurt nauralny, czy moge zwykle? albo serki homogenizowane? czy moge platki kukurydzane zmlekiem?

Gość hahahha..:D
chleb razowy w I fazie:D:D:D????????????????????????????poyebalo cie????? tępa cipo czytalas ksiazke albo cos o tej diecie??? jakie płatki??? jaki pomidor???? o moj boze nie wierze ze mozna byc tak tępym zeby nic nie przeczytac na temat diety:O:O

Gość sisisia
Właśnie przez takie pseudodukanki ta dieta ma złe opinie! Widać, że nie czytałaś książki! Usłyszałaś gdzieś, przeczytałaś o superniani, itd. i już zaczynasz. Gdbyś cokolwiek rozsądnego przeczytaa, nie pisałabyś takich głupot.

Gość faktosaaa
no, faktycznie, jesli chcialas przeprowadzić ta diete tak jak powinno to byc, to chleb, platki i inne zbozowe buda powinnas WYELIMINOWAC! jesli chodzi o czas trwania faz to pierwsza- uderzeniowa trwa od 5 do 10 dni, najlepiej zrobic sobie test dukana to bedziesz wiedziala :) II faza trwa tak długo az osiagniesz wymarzona wage III faza trwa 10 dni na kazdy stracony kilogram czyli jezeli przykladowo stracisz 11 kg to II faza powinna trwac 110 dni ja tez dopiero zaczynam, zycze powodzenia :)

Gość faktosaaa
*inne zbożowe cuda :)

Gość do wróżki....
czytalas ksiazke? albo cokolwiek o dukanie? litosci,skad sie takie ignorantki jak ty biora? wiesz co to faza uderzeniowa,proteiny??? wez spadaj bo jak czytam takie ograniczone baby jak ty to mi niedobrze

Gość do wróżki....
faktosaaa,test dukana? ta panna nie wie co to proteiny, nic nie wie wiec podejrzewam ze dla niej ogarniecie tego testu jest niewykonalne:O

Gość faktosaaa
no ja tez uwazam ze powinna poczytac, jak nie ksiazki to przynajmniej w internecie, zeby zdobyc podstawowa wiedze, ale wiecie co, nie trzeba sie chyba od razu tak denerwować. kobieta zadała pytanie, to trzeba jej odpowiedziec, wyzywanie jej od najgorszych na pewno nie zacheci jej do diety :)

Gość sisisia
Uważam, że bez przeczytania książki nikt sobie nie poradzi na tej diecie, oczywiscie do końca, bo II pierwsze fazy to nie wszystko...

Gość a co tu czytac ??????
Jedna z najbardziej niezdrowych diet :-0 Szybko sie chudnie i rownie szybciutko przybiera , a organizm oslabiony

Gość droga wrozko
musisz jesc ale tylko bialko..czyli jajka, ryby, mieso najlpeiej wolowine drob ale bez skory.Nie przejmuj sie co Ci napisali..moj facet jest na tej diecie..chudnie w oczach.:-) 1 etap trwa do 10 dni..potem 2..itd.

Gość Tak jest, nie przejmuj się tym
co napisali :O Nie przejmuj się tym, że białkiem zatrujesz swój organizm, wielce prawdopodobne że uszkodzisz nerki i wątrobę, a twój nieodżywiony mózg będzie słabo funkcjonował. W końcu chcesz być szczupła, a nie mądra :P Nie przejmuj sie również tym, że nie są znane długotrwałe skutki korzystania z tej diety. I nie przejmuj się cudownym wspaniałym jojo, jakie później uzyskasz :O

Gość kup sobie ksiazke
Kolejna bez ksiazki.... Pierwsza faza ma trwac do 10 dni ale to jest wyliczane indywidualnie, zrob sobie test. A druga, kochana, DO SKUTKU!!!!! A jak juz skonczysz czytac ksiazke i skonczysz 2 faze to Ci powiem co i jak z trzecia.... He he he he he. A ten razowiec i platki sniadaniowe to rozumiem, ze mialy byc humorystyczne????