Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość medzianna

Kupujecie szary papier toaletowy?

Polecane posty

Gość medzianna

Przeciez to zaden wstyd moim zdaniem, jest ekoloiczny i co wazne nie barwiony jak te inne kolorowe, i zdrowszy.....

Gość Mniammniamcia222
ja wole taki zwykly szary. Te cale delikatne itd. mam wrazenie ze nie podcieraja dobrze :///

Gość nikitka....
o weee jakos do mnie nei przemawia szary papier okropnosc, szary i taki szorstki

Gość nerwinga....
jak zmianilam prace i zobaczylam w toalecie szary papier to bylam w szoku, myslalm ze juz takich papierow nie ma w sprzedazy, przynosze swoj mieciutki i kolorowy:))

Gość ja wole kolorowy miekki
ale maz woli szary :P

hmmm... szary 2 zł za 10 rolek, biały 6-10 za 10 rolek, nie ma gosci w domu to dupe ekonomiczniej szarym podetrzec ;) hehehe no nie?

Gość 2 zl za 10 rolek?
gdzie ?????????????????????????????????

Gość DŻoluś
dajcie spokoj, myslalem ze juz nie ma takiego paieru, i ze normalny czlowkiek by go nie kupil... hmmm...

Gość ja kupuje tylko zwykly szary
;) Wole taki. Chociaz kiedys lepsze byly, teraz to taki, ze trzeba uwazac co by palcem nie przedziurawic ;) Za miekki, za delikatny ;)

Gość w lidlu
1.99 zł / 8 szt. spoko papier

Gość kilimandżaro
a co za różnica czym się dupsko podciera, moja pupa raczej nie zauważy, czy używam do niej kolorowego papieru czy nie

wiecie jak to w dzisiejszych czach jest. Ja mam taki dylemat w sklepie: w portfelu 10 zł i do wyboru: albo kilo cukru albo biały papier. A ze mam gosci zadko to wybieram papier ;) z dwojga złego zawsze w domu mozna dupe umyc pod prysznicem ;)

Gość a ło cym?
wstydze sie kupowac szary wiec kupuje kolor

Mieszkam w DE, tutaj nie ma takiego papieru :-D :-D :-D ale nawet jakby byl to bym go nie kupowala :-D

hmmm... to załatwiac sie tylko na mieście np. w CH albo w toalecie domu kultury lub w urzedzie albo kibelku jakies szkoły najlepiej podstawowej. Jest tanio, szybko i sympatycznie :)

Gość nie nie kupuję
i chodzi mi o formę sprzedarzy na rolce jest go dużo mniej przy niższej cenie wychodzi drożej nie muszę oszczędzać nie lubie być robiony w bambuko p.s. używam szarego mydła polecam zamiast markowych wymysłów, inna jakość

Gość dddddddfsdfg
nie ja kupuje chusteczki mokre dla dzieci i nimi wycieram anusa i pupalka:()

Gość medzianna
heheh widze ze opinie podzielone jasne kto co lubi, tez czasem kupuje sie kolorowy tak ladniej w lazience ;)

Gość serio dalas za te kurtke
ja wole kolorowy ale patrze na rolke czy jest dobrze "nabita" w sensie czy jest duzo tego papieru czy nie. Szary za 1,49 z tescu u nas idzie rolka na dzien jest go tak malo, i jest naprawde denny, dziurawi sie i rwie, poza tym okropnie sie pyli, to jest u niego najgorsze, jak sie urywa do uzycia to jest smuga kurzu i dlatego go nie lubie. Gdy trafiam na taka olbrzymia rolke papieru szarego to chetnie kupuje bo jest go baaardzo duzo i jest lepszej jakosci niz ten z tesco. Maz zawsze mnie pyta czy ukradlam go z pkp... :-0

Gość przewaznie kupuje szary
taki niepylący

Gość szary papier
Jest dużo lepszy od białego,dlatego że nie ślizga się w ręku,jest lżejszy i nie śmierdzi żadnym pachidłem. Nawet nie macie zielonego pojęcia jakie substancje sa dodawane do tych waszych pachnących papierów,bo w szkole nic was nie nauczyli.Ale wystarczyło by zajrzeć do wikipedii,chwilę zastanowić się.Ale po co?Lepiej pier..ić durnoty na facebooku ,na forum o2,na czatach.Po co myśleć,po co szukać ,lepiej kupować piękny kolorowy papier i łykać chemię ,po kolei,reklama za reklamą,regina,melodia itd,bo to jest modne... co za debile...

Gość poważnie myślący
Ja sądzę że szary papier jest do d..py.

Gość gość
Nie bo on nie chce spływać w kiblu! Ile trzeba tej wody spóścić żeby kawałek papieru popłynął dalej to masakra.

Gość gość
Kupujemy do zbierania psich kup na działce.

Gość gość
nie bo mi podrażnia o\d\b\y\t\

Gość gość
Szary jest lepszy bo starcza na dużo dłużej i lepiej dociera